HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Ocak 2017 Cumartesi Saat: 11:21

ORDU ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Fırat Kalkanı Harekatının sürdürüldüğü 
ORDU ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Fırat Kalkanı Harekatı'nın sürdürüldüğü Suriye'nin El Bab kenti yakınlarında terör örgütü DEAŞ unsurlarıyla çıkan çatışmada yaralanarak, kaldırıldığı hastanede şehit olan 25 yaşındaki Uzman çavuş Kerem Çalışkancı'nın cenazesi, dün askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na getirildi.

Şehit Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı'nın cenazesi, uçaktan askeri tören mangası tarafından indirilerek cenaze aracına taşındı. Havalimanındaki karşılama törenine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Erzincan 3. Ordu Komutanlığı Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Kemal Başak, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, milletvekilleri, şehidin annesi Neriman, babası Ahmet Ali Çalışkancı, kardeşleri ve yakınları katıldı.

Şehidin tabutu taşınırken baba Ahmet Ali Çalışkancı, tekerlekli sandalyedeki annesi Neriman Çalışkancı ile ablası ve kardeşleri gözyaşına boğuldu. Şehidin naşını gözyaşları içerisinde karşılayan acılı baba Ahmet Ali Çalışkancı, tabutun cenaze aracına götürülmesi sırasında arkasından koşarak "Oğlum" diye bağırdı.

Ayakta durmakta zorlanan ve protokolde bulunanların kolları arasında yürümeye çalışan şehit babası baygınlık geçirdi. Oğlunun tabutuna sarılan ve ağlayan baba Çalışkancı'yı askerler ve protokol mensupları teskin etmeye çalıştı. Şehidin acılı annesi, ablası ve ağabeyi ise metanetlerini korumaya çalıştı.
Şehit Kerem Çalışkancı'nın cenazesi naaşı daha sonra cenaze aracıyla törenin yapılacağı Fatsa İlçesi Hükümet Konağı Meydanı'na getirildi.

Ailede 3 kardeşin en küçüğü olan şehit Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı için Fatsa Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Şehit Çalışkancı, burada düzenlenen törenin ardından ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. (Ordu Yeni Haber)


 

Anahtar Kelimeler : ORDU, ŞEHİDİNİ, UĞURLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız