HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Şubat 2023 Salı Saat: 10:53

AY-YILDIZLILAR B GRUBUNDA VURACAK

FIBA tarafından gerçekleştirilen kura çekiminde; 2023 yılında altyapılarda oynanacak Avrupa Şampiyonaları'nda gruplar belirlendi.
AY-YILDIZLILAR B GRUBUNDA VURACAK

FIBA tarafından gerçekleştirilen kura çekiminde; 2023 yılında altyapılarda oynanacak Avrupa Şampiyonaları'nda gruplar belirlendi.

Ülkemizin ev sahipliğinde İzmir’de 11-19 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek FIBA 16 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda Ay-yıldızlılarımız B Grubu’nda yer alacak. Millilerimiz, Fransa, Macaristan ve Sırbistan ile karşılaşacak.

1-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında ülkemizde Konya’da gerçekleştirilecek FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda millilerimiz, B Grubu’nda mücadele edecek. Ay-yıldızlılarımız, Fransa, Macaristan ve Polonya ile grup maçlarında karşı karşıya gelecek.

               29 Temmuz – 6 Ağustos 2023’te gerçekleştirilecek FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadelede edecek olan millilerimiz, D Grubu’nda İtalya, Belçika ve Letonya ile karşılaşacak. Organizasyona Litvanya’nın Vilnius ve Klaipeda kentleri ev sahipliği yapacak.

Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde 5-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek FIBA 16 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Ay-yıldızlılarımız A Grubu’nda yer alacak. Millilerimiz, İtalya, Slovenya ve Karadağ ile karşılaşacak.

Sırbistan’ın Nis kentinde 22-30 Temmuz 2023 tarihlerinde düzenlenecek FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Ay-yıldızlılarımız B Grubu’nda mücadele edecek. Millilerimiz, Almanya, Hırvatistan ve Polonya ile karşı karşıya gelecek.

8-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenecek FIBA 20 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Ay-yıldızlılarımız A Grubu’nda yer alacak. Millilerimiz, İsrail, İtalya ve Belçika ile karşılaşacak. Organizasyona Yunanistan’ın Heraklion kenti ev sahipliği yapacak.

Anahtar Kelimeler : AY-YILDIZLILAR, B, GRUBUNDA, VURACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız