HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Şubat 2023 Salı Saat: 15:14

“GELECEĞİMİZE İNANCIMIZ TAMDIR”

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Ender Sönmez, Muhasebe Haftası dolayısı ile mesaj yayınladı.
“GELECEĞİMİZE İNANCIMIZ TAMDIR”

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Ender Sönmez, Muhasebe Haftası dolayısı ile mesaj yayınladı. Başkan Sönmez, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Oda yönetim kurulumuz, deprem felaketi nedeniyle bu yıl Muhasebe Haftası kutlaması yapmama kararı almıştır. Depremler ile yaşadığımız zor günlerin üstesinden birlik ve beraberlik içinde geleceğimize inancımız tamdır.” 

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart, Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktaydı.

6 Şubat günü başlayan ve ardı sıra devam eden depremlerde binlerce canımızı kaybettik. Yaşam mücadelesi içinde yarınları planlarken, saatler içinde yaşam alanlarımız, iş yerlerimiz yok oldu. Odamız ve meslek camiamız bu büyük felaketin yaralarını sarmak amacıyla çeşitli çalışmalar ile zor günler geçiren vatandaşlarımıza destek olmak için yoğun çaba göstermiştir.

Muhasebe Haftasında  acımız büyük ama birlik ve dayanışma içinde tek yürek olarak yaralarımızı saracağız. En büyük temennimiz bir daha böylesi felaketler yaşamamaktır.

 

 

Anahtar Kelimeler : “GELECEĞİMİZE, İNANCIMIZ, TAMDIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız