HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 14:40

“DOĞRU ADAM KILIÇDAROĞLU’DUR”

Mesleki ve siyasi kariyerinde fındık üreticisinin ve sanayicinin dostu olarak tanınan İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Perşembe ve Fatsa ilçelerinde yaptığı miting konuşmalar
“DOĞRU ADAM KILIÇDAROĞLU’DUR”

Mesleki ve siyasi kariyerinde fındık üreticisinin ve sanayicinin dostu olarak tanınan İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Perşembe ve Fatsa ilçelerinde yaptığı miting konuşmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

İMAMOĞLU’NA YAPILAN SALDIRIYA KINAMA

CHP’nin Erzurum mitinginde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yapılan saldırıyı kınayarak sözlerine başlayan Onur Şahin; “14 Mayıs’ta hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimlerini yapacağız. Dün Erzurum’da, Dadaşlar diyarında Türkiye’nin en büyük ili olan ve seçilmiş bir belediye başkanına yapılan o çirkin saldırıya üzülerek hepimiz tanık olduk.

Siz 14 Mayıs’ta sandığa giderken milleti ayrıştıran, ötekileştiren bir cumhurbaşkanına mı oy vereceksiniz? Yoksa ben cumhurbaşkanı olduğumda parti rozetimi bırakıp milletin cumhurbaşkanı olacağım ve millete huzur, barış ve refah getireceğim diyen cumhurbaşkanına mı oy vereceksiniz?

“DORU ADAM KILIÇDAROĞLU’DUR”

Bakın orada bir pankart görüyorum. Diyor ki doğru adam, doğru zaman. İktidara geldiği günden beri benden olan, benden olmayan zihniyeti taşıyan bir cumhurbaşkanının her akşam kendinden olmayanlara kötü ifadeler söylemesine artık tahammülümüz yok. Doğru adam da doğru zaman da şimdi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Doğru adam İdris Naim Şahin’dir” dedi.

“ORDU’NUN SORUNLARINI EN İYİ BEN BİLİRİM”

Şahin, konuşmasının devamında ise; “Doğru adam şimdi karşınızda ve huzurunuzda bulunan burada ki baylar ve bayan arkadaşlarımızdır. Doğru adam burada İYİ Partinin bay ve bayan adaylarıdır. Ben Onur Şahin olarak 2 dönem yaptığım Ziraat Odası Başkanlığı, Ulusal Fındık Konseyi Başkan vekilliği ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odasında 10 yıl gibi bir süreyle Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış birisi olarak bu şehrin fındığından tutun sanayisinden çıkın her türlü sorunu en iyi bilen birisi olarak desteklerinizi bekliyoruz.

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Ordu’da milletvekilliği bittikten sonra Ordu’ya uğramayan, vekillik sürelerinde de Ordu’ya bir katkı sağlamayanların bu şehre bundan sonra da bir hayrı olmaz. Listelerine bakınız, listenin başına koydukları adaylar şimdi de Ordu’yu tanımayan, Ordu’ya vakıf olmayan adaylar değil mi? O yüzden biz her birimiz Ordu’nun evlatları olarak, İYİ Parti olarak göreve ve hizmete hazırız. Siz değerli hemşerilerimizden de 14 Mayıs’ta desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : “DOĞRU, ADAM, KILIÇDAROĞLU’DUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız