HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Haziran 2023 Pazar Saat: 14:31

HAMARAT, “KURBAN, KARDEŞLİK VE PAYLAŞMAKTIR”

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında kardeşlik vurgusu yaparak, “İki önemli dini bayramımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı idrak ediyoruz. Kardeşlik, paylaşma ve birliktelik duygu
HAMARAT, “KURBAN, KARDEŞLİK VE PAYLAŞMAKTIR”

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında kardeşlik vurgusu yaparak, “İki önemli dini bayramımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı idrak ediyoruz. Kardeşlik, paylaşma ve birliktelik duygularının en yoğun olduğu Kurban Bayramı’nın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyorum” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Av. Mustafa Hamarat Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak hemşehrilerinin bayramını kutladı. 

Milletvekili Hamarat, “Kurban Bayramı'nın coşkusunu bir kez daha hep birlikte yaşıyoruz. Bu özel günlerde sevdiklerimizle bir araya gelir, birlikte huzur dolu anlar yaşarız. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, sevgimizi arttıran, dayanışma ve paylaşma duygularımızı güçlendiren günlerdir. Bu yıl da, Kurban Bayramı'nın tüm coşkusunu evlerimize taşıyarak sevdiklerimizle bir arada olacağız. Bayramın ruhuna uygun bir şekilde hayatımızda yer alan tüm güzellikleri hatırlayarak, sevgi ve hoşgörü dolu bir bayram yaşayacağız. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten duygularımla kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmesini temenni ederim” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : HAMARAT, “KURBAN, KARDEŞLİK, VE, PAYLAŞMAKTIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız