HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Haziran 2023 Perşembe Saat: 13:22

SONEL: ŞEHİTLERİMİZİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Arefe Günü münasebetiyle Ordu Şehitliğinde düzenlenen şehitlerimize dua programının ardından, Ordu Valiliğince Yeni Valilik binası içerisinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubes
SONEL: ŞEHİTLERİMİZİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Arefe Günü münasebetiyle Ordu Şehitliğinde düzenlenen şehitlerimize dua programının ardından, Ordu Valiliğince Yeni Valilik binası içerisinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesi ile Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği üyesi şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen mekanda, şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya geldi.

Vali Tuncay Sonel, beraberinde Ordu Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Albay  Ahmet Meydan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Samet İştar ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Karaman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin ve dernek üyesi şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelerek, kurban bayramını kutladı.
 
Ziyarette, dernek başkanları ve  dernek üyeleri ile sohbet ederek, onların sıkıntı ve isteklerini dinleyen Vali Sonel, “Vatanın bütünlüğü, milletin bağımsızlığı için büyük bir fedakarlık örneği gösteren şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Allah, birlik, beraberliğimizi daim etsin" şeklinde konuştu.

Ziyarette, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Karaman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ile Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel  Şahin ise yaptıkları konuşmada, “Ordu’ya geldiğiniz günden beri şehit ailelerimiz ve gazilerimize  her zaman destek oldunuz. Bizleri bugün de yanlız bırakmadınız. Nazik ziyaretiniz bizleri sevindirdi” diyerek, Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ettiler.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız