HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Temmuz 2023 Perşembe Saat: 12:36

HALK GÜNÜ TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantıları kapsamında yöre insanıyla bir araya geldi. Eski Valilik binasında her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayırarak, v
HALK GÜNÜ TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantıları kapsamında yöre insanıyla bir araya geldi.

Eski Valilik binasında her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayırarak, vatandaşların sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerini dinleyen Vali Sonel, 542 vatandaşımızı evlerine mutlu göndermenin, hayır ve dualarını almanın sevincini yaşadı.

Yöre insanının hatırlarını sorarak, çay ve simit ikramında bulunan Vali Sonel, 8-9-10 Temmuz tarihinde Ordu’da yaşanan sel felaketinde can kaybı olmamasını sevindirici olduğunu belirterek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kendisine iletilen sağlık, iş, ekonomik sorunlar başta olmak üzere tüm talepleri dinleyerek, devletin şefkatini ve güler yüzünü göstermeye özen gösteren Vali Tuncay Sonel, deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız ile yetim öksüz, engeli olan, yaşlı, çocuklu olan aileler ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşları bekletmeden ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile birlikte sorunlarını çözüme kavuşturmanın gayreti içinde oldu.
 
Vali Sonel, Akkuş İlçesinin Aşağı Düğencili mahallesinden gelen eşi kanser, oğlu ise epilepsi hastası olan Engin Kaynak ile Perşembe İlçesinin Çaka Kurtuluş mahallesi ve Kovanlı mahallesinden gelen Emine Baş ve Hanife Şengöz’ün yıllardır süren yol sorunlarının ivedilikle çözülmesi için gerekli talimatları verdi.

Vali Sonel, “Alışveriş kartları, nakdi yardım, sağlık yardımı, tedavi masrafları başta olmak üzere ‘Halk Günü’ne katılan yöre insanlarımıza tüm yardımları yapıyor, eliboş göndermiyoruz. Devletimiz güçlü, devletimiz sizlerin yanında. Allah Devletimize zeval vermesin. Bu makamlar gelip geçicidir.  Yöre insanımızın duasını alabilmek önemli” dedi.

“Halk Günü”ne aileleri ile birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Sonel, verdiği çeşitli hediyeler ve oyuncaklarla minikleri sevindirdi.

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlar, gösterdiği yakın ilgi ve desteği dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ettiler.

 

 

Anahtar Kelimeler : HALK, GÜNÜ, TOPLANTILARI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız