HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Temmuz 2023 Pazar Saat: 13:09

CUMHURBAŞKANLIĞI ULUSAL STAJ PROGRAMI BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesindeki Ulusal Staj Programı kapsamında üniversiteli gençler müftülüklerdeki stajlarına başladı. 20 iş günü sürecek eğitimlerde öğrenciler, Müftülük, Cami, Kuran Kursları, Gençlik
CUMHURBAŞKANLIĞI ULUSAL STAJ PROGRAMI BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesindeki Ulusal Staj Programı kapsamında üniversiteli gençler müftülüklerdeki stajlarına başladı. 20 iş günü sürecek eğitimlerde öğrenciler, Müftülük, Cami, Kur'an Kursları, Gençlik Merkezleri, Hastaneler, KYK Yurtları ADRM Merkezleri ile Büroları vb. gibi mekânlarda görev alacaklar.

Ordu İl Müftülüğü Toplantı Salonunda sözlerin en güzeli Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan eğitimde İl Müftü Yardımcılar Alim Yaya ve Burhan Al selamlama konuşmaları yaptılar. Akabinde selamlama konuşması yapan İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, İl Müftülüğü genel durumu hakkında bilgilendirmede bulunarak çalışmaları görsel olarak öğrencilere gösterdi. Sonrasında sorumlu personellerle, öğrenciler İl Müftülüğünde ki birimleri ziyaret ederek büroların çalışma sistemini yerinde incelediler ve personellerimizden brifing aldılar. İl Müftümüzü de makamında ziyaret eden öğrencilere İl Müftüsü Çiçek, nazik ziyaretlerinden ötürü kitap hediye ederek teşekkür etti.

Büro ziyaretlerinin ardından İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, öğrencilerle birlikte, depremzede ve ihtiyaç sahipleri için kurulan Ordu İl Müftülüğü İyilik Çarşısını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonrasında öğrencilere İl Müftülüğümüz tarafından öğle yemeği ikramında bulunuldu. Yemeğin akabinde ise İl Müftülüğünün çalışmalarını tanıtım amacıyla, İl Müftülüğü Gençlik Merkezi, Altınordu İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezi, Ordu Müftülüğü Diyanet Genç Ofis ziyaret edildi.

 

Anahtar Kelimeler : CUMHURBAŞKANLIĞI, ULUSAL, STAJ, PROGRAMI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız