HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Temmuz 2023 Perşembe Saat: 12:04

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

  Ünye Belediyesi tarafından organize edilen Manyetik Kum Voleybol Turnuvası final müsabakalarıyla şampiyonlarını belirledi. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı şampiyonlara kupalarını takdim ederken, “Tüm imkânlarımızla gençlerimizin h
ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

 

Ünye Belediyesi tarafından organize edilen Manyetik Kum Voleybol Turnuvası final müsabakalarıyla şampiyonlarını belirledi. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı şampiyonlara kupalarını takdim ederken, “Tüm imkânlarımızla gençlerimizin her zaman yanındayız. Amatör spora ve gençlerimize sağladığımız desteklerimiz bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Yalı Mevkii’nde Manyetik Kum Voleybol Turnuvası gerçekleştirildi. 10 Temmuz’da 15 takımın katılımıyla 3 kategoride başlayan turnuva 19 Temmuz akşamı oynanan son karşılaşmalarla sona erdi.

Ünye Su Sporları Kulübü’nün de destek verdiği turnuvanın şampiyonları belli olurken, Genç Erkekler’de Umut Hastanesi, Genç Kızlarda Halil Efendi Catering ve Küçük Kızlarda Uslu Fındık takımları turnuvanın şampiyonu oldu.

“GÜZEL VE KEYİFLİ BİR TURNUVA OLDU”

Madalya ve Kupa törenine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmada, “Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlediğimiz Manyetik Kum Voleybol Turnuvamızı sonuçlandırdık. Turnuvaya destek veren kurumlara, turnuvada yer alan takımlara, turnuvayı yöneten hakem ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir organizasyonla hem hemşehrilerimiz hem de turnuvaya katılan takımlar keyifli vakit geçirdi” dedi.

“AMATÖR SPORUN VE GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Başkan Tavlı ayrıca Ünye Belediyesi olarak gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla amatör spora her zaman destek verdiklerini belirterek, “Elimizden geldiğince amatör spor kulüplerinin faaliyetlerini icra etmelerine destek oluyoruz. Her zaman gençlerimiz yanında olmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin sporlarını icra etmeleri için gerekli olan tesisleri kuruyor, ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bize bu süreçte destek veren kıymetli büyüklerimiz var. Aynı zamanda Ünye’nin bir değeri olan kıymetli TBMM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş beyin de katılımıyla 21 Temmuz Cuma günü saat 17.00’da Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde toplu açılış törenimiz olacaktır. Gençlerimizin de kullandığı hem sahalarının hem de tesislerin bulunduğu alanda yapacağımız programa tüm hemşehrilerimi ve gençlerimizi davet ediyorum” diye konuştu.

Kupa Töreni’ne Ünye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Deniz Benli, Belediye Meclis Üyesi Ercan Yıldırım. AK Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Ünye Su Sporları Kulübü Başkanı Savaş Kara, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Ülgen, Eski Voleybol Temsilcisi Rafet Kayalı, Ünye Su Sporları Kulübü Onursal Başkanı Alparslan Öz, Ünye Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu ile çok sayıda kişi katıldı.

Ünye Manyetik Kum Voleybol Turnuvası’nda dereceye giren takımlar şöyle;

Küçük Kızlar; 1. Uslu Fındık, 2. San İnşaat, 3. Canik, Centilmen Takım; Meçhul Asker.

Genç Kızlar; 1. Halil Efendi Catering, 2. Cafe İsmail Usta, 3. Yaman Kuyumculuk, Centilmen Takım; Meçhul Asker.

Genç Erkekler; 1. Umut Hastanesi, 2. Kaygılar Beton, 3. Kafkas Tekstil, Centilmen Takım MRG Anadolu Lisesi.

 

Anahtar Kelimeler : ŞAMPİYONLAR, BELLİ, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız