HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Temmuz 2023 Pazar Saat: 15:26

CAN DOSTLAR İÇİN 7/24 MESAİ

 Sokak hayvanlarına yönelik ülke genelinde öncü ve örnek çalışmalara imza atan Altınordu Belediyesi, şehrin sessiz ve sevimli sakinlerini yalnız bırakmıyor.
CAN DOSTLAR İÇİN 7/24 MESAİ

 Sokak hayvanlarına yönelik ülke genelinde öncü ve örnek çalışmalara imza atan Altınordu Belediyesi, şehrin sessiz ve sevimli sakinlerini yalnız bırakmıyor.

Altınordu Belediyesi, hissedilir derecede artan sıcaklıklardan olumsuz etkilenen sevimli dostlar için aldığı ek tedbirler ile 7/24  sahada can dostların yanında.

 Altınordu Belediyesince ilçenin 92 mahallesinde oluşturulan 384 mama ve besleme odağı ekipler tarafından düzenli olarak kontrol edilerek temizlenip su ve mama takviyesi yapılıyor. Ayrıca 4 bölgede kurulan atık karşılığı mama veren otomatlarda da can dostlar için mama bulunuyor.

Mama odakları dışında sokak hayvanlarının yoğun bulunduğu tüm bölgelerde de besleme çalışmaları yapılıyor.

 Sahipsiz sokak hayvanlarını olumsuz hava ve İklim koşullarından koruyabilmek amacıyla 17 kedi evini şehre kazandıran Altınordu Belediyesi,  muhtelif bölgelere 47 adet anneli yavru köpek kulübesi de yerleştirdi.

 Aşırı sıcaklara karşı önlem alan ekipler, sokak hayvanları için çeşitli noktalara ek suluklar da yerleştirdi.

 Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile oluşturulan Altınordu Belediyesi sokak hayvanlarını koruma ve besleme ekibi 3 araç, 12 personel ve gönüllü hayvanseverler ile birlikte can dostlara yönelik çalışmaları aralıksız olarak devam ettiriyor.

 

 BAŞKAN TÖREN "BİR KAP SU BİR KAP MAMA İLE KOCAMAN BİR İYİLİK YAPABİLİRİZ"

 Tüm vatandaşları aşırı sıcaklar karşısında can dostlara karşı duyarlı olmaya davet eden Başkan Aşkın Tören "bu şehirde her canı kendimize emanet kabul ediyor ve bu sorumlulukla hizmetlerimizi yürütüyoruz. Bugüne kadar şehrimizde hiç bir canımızı yalnız bırakmadık, bundan sonra da bırakmamak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

 Şehrimizi ve dünyamızı paylaştığımız sevimli dostlarımıza karşı lütfen duyarlı olalım. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar karşısında tüm hemşehrilerimizi evlerinin kapılarına bir kap su bırakmaya davet ediyorum. Kapılarımızın önüne koyacağımız bir kap su bir kap mama ile sokaklardaki can dostlarımıza kocaman bir iyilik yapabiliriz" diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : CAN, DOSTLAR, İÇİN, 7/24, MESAİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız