HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Temmuz 2023 Pazartesi Saat: 12:30

OBB, HIZ KESMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında, Kabadüz ilçesine bağlı Özlükent, Derinçay ve Gümüşdere grup yolunda 10 kilometrelik kı
OBB, HIZ KESMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında, Kabadüz ilçesine bağlı Özlükent, Derinçay ve Gümüşdere grup yolunda 10 kilometrelik kısım asfaltla buluştu. Geride kalan 6 kilometrelik mesafedeki asfalt çalışmalar ise devam ediyor.

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kabadüz ilçesine bağlı Özlükent, Derinçay ve Gümüşdere grup yolunda emülsiyon asfalt çalışmalarında finale yaklaştıklarını söyledi.

 

TOPLAM UZUNLUĞU 16 KİLOMETRE

 

Başkan Güler açıklamasında, “Toplam uzunluğu 16 kilometre olan Özlükent, Derinçay ve Gümüşdere grup yolunda asfalt ekiplerimiz yoğun bir mesai sürdürüyor. Bu yol aynı zamanda Dereyolu olarak bilinen Karadeniz Akdeniz Yolu’ndan bağlanarak, Özlükent ve Derinçay üzerinden Çambaşı Yaylası’na da bağlantı sağlıyor. Daha önce yolun 10 kilometrelik kısmını asfalt ile buluşturmuştuk. Şimdi ise Gümüşdere-Derinçay arasında kalan 6 kilometrelik mesafeyi asfalta kavuşturuyoruz. Kabadüz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : OBB, HIZ, KESMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız