HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 13:40

SARPDERE YOLU TAMAMLANIYOR

Sarpdere Damarlı karayolu platform başkanı Osman Karaca, platform basın sözcüsü Abdülaziz Özen ve platform üyesi Akoluk mahalle muhtarı Ramadan Kirpitçi’den oluşan heyet Karayolları 77. Şube Şefi Sertaç Erkoç’u ziyaret etti. Ziyaret
SARPDERE YOLU TAMAMLANIYOR

Sarpdere Damarlı karayolu platform başkanı Osman Karaca, platform basın sözcüsü Abdülaziz Özen ve platform üyesi Akoluk mahalle muhtarı Ramadan Kirpitçi’den oluşan heyet Karayolları 77. Şube Şefi Sertaç Erkoç’u ziyaret etti.

Ziyarette bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili teşekkür edilirken, bundan sonraki planlanan çalışmalar istişare edildi. İstişare toplantısından öne çıkan notlar  ise şöyle açıklandı.

“Elmaçukuru mahallesi ile Ulubey ilçe merkezi arasında sıcak asfalt çalışması biten yolda; “V” kanalı yapılması için daha önce ihale gerçekleştirilmiş olup ve ihaleyi alan firma çok yakın bir zamanda V kanalı yapım çalışmalarına başlayacağı,

 Ayrıca yolun bütünlüğü açısından, yüksekli-alçaklı kot farkı olan hendekleşen yerlerde gerekli çalışmalar yapılcağı, Sıcak asfalt çalışması biten yolda, tehlike arz eden yerlere önleyici bariyerler ve uyarıcı tabelaların konulacağı,

Karakoca, Kıranyağmur sapağı ile Karakoca mezarlığı arasında kalan 1450 m’lik yolda OSKİ Ulubey ilçe merkezini besleyen su hatları ile ilgili programlı bir çalışma yapacak olması nedeniyle bu alanda asfalt çalışmaları atlanmış olup, OSKİ tarafından su çalışmanın bitmesi  sonrası sıcak asfalt çalışmasının devam edeceği bilgisini aldık.

         Elmaçukuru mahallesi ile Gölköy ilçesi arasında; Akoluk mahallesi mevkiinde iki önemli noktada yapılacak olan duvar çalışmasında birisini Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından onaylandığı, fora kazık olacak olan kısım ile ilgili de gerekli geoteknik raporlarının çıktığı, projelendirildiği ve projenin onayda olduğunu öğrendik.

Yakın zamanda Akoluk mahallesi sapağında fora kazık ve duvar çalışmalarının başlayacağı bilgisini aldık.

SICAK ASFALTIN DEVAMI KONUSU

Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından sıcak asfalt yapılacak olan bölgenin (Elmaçukuru-Çatalarmut arası) yeniden  projelendirilip, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yeni sıcak asfalt ihalesi yapılması süreci olacak.

Daha önce yapmış olduğumuz ziyarette Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürümüz Rifat Silov tarafından 2024 yılı içerisinde Sarpdere Damarlı karayolunun tamamının bitirleceğini ve bu yönde çalışmaların ilerleyeceğini söylemişti.

Bu plan ve doğrultuda çalışmaların sürdüğünü ve Sarpdere Damarlı Karayolu Platformu olarak çalışmaların takipçisi olacağız.”

Anahtar Kelimeler : SARPDERE, YOLUNU, TAMAMLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız