HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 13:51

PEDALLAR ORDU’NUN GÜZELLİKLERİ İÇİN

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 3 ay değil 12 ay Ordu hedefi doğrultusunda şehir son yıllarda artan festivallerle adından sıkça söz ettiriyor. Her hafta bir festivalin düzenlendiği kent, şimdi ise bisiklet tut
PEDALLAR ORDU’NUN GÜZELLİKLERİ İÇİN

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 3 ay değil 12 ay Ordu hedefi doğrultusunda şehir son yıllarda artan festivallerle adından sıkça söz ettiriyor. Her hafta bir festivalin düzenlendiği kent, şimdi ise bisiklet tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi, TIEBFest Bisiklet Festivalleri Organizasyon Komitesi ortaklığında 27- 30 Temmuz 2023 tarihlerinde 2.Geleneksel Ordu Bisiklet Festivali düzenlenecek.

Bisikletin bir hobi değil, yaşam tarzı olduğunu motorlu taşıt sürücülerine toplu sürüşle gösterebilmek ve farklı destinasyon alanlarını keşfetmek amacıyla düzenlenecek olan festival kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile Gülyalı ilçesinde Ordu-Giresun Havalimanı yanında inşa edilerek şehre kazandırılan Ordu Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı 2. Kez bisiklet tutkunlarını ağırlayacak.

32 İLDEN 200 BİSİKLET KULLANICISI KATILACAK

TIEBFest Bisiklet Festivalleri Organizasyon komitesi ortaklığında 27 Temmuz Perşembe ve 30 Temmuz Pazartesi günleri arasında 3 gece 4 gün yapılacak olan festivale 32 ilden 200’ü aşkın bisiklet tutkunu katılacak.

YASON’A PEDAL ÇEVİREREK GÜN BATIMINI İZLEYECEKLER

Bisiklet tutkunlarının 27 Temmuz Perşembe günü Ordu Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanına gelişleri ve kamp kurmaları ile başlayacak olan festivalin 2’inci gününde ise Gülyalı’dan Yason’a sürüş gerçekleştirilecek. Bisiklet tutkunları bu istikamet üzerinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile buluşacak. Ardından pedal çevirmeye devam ederek Yason Burnu’nda gün batımı izlenecek.

 ORDU YAYLALARININ GÜZELLİKLERİ KEŞFEDİLECEK

         Festivalin 3’üncü gününde ise bisiklet tutkunları Ordu yaylalarına pedal çevirecek ve Çambaşı Yaylası ile Topçam güzergâhında sürüş yaparak Ordu’nun güzelliklerini görme fırsatı yakalayacak. Festival son gününde Boztepe sürüşü ile sona erecek.

 

 

Anahtar Kelimeler : PEDALLAR, ORDU’NUN, GÜZELLİKLERİ, İÇİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız