Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
FATSA’DA GENEL TEMİZLİK

Fatsa Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler genel temizlik çalışması başlattı.
Temmuz ayının başından itibaren Park, Orman, Mesire Alanı, sokak ve caddelerde vatandaşların özellikle sık kullanacağı alanlar başta olmak üzere ilçe genelinde detaylı bir temizlik seferberliği yürütülüyor.
Öte yandan yapılan hijyen çalışmalarıyla hastaneler, parklar, yeşil alanlar ve vatandaşın yoğunlukla kullandığı ortak alanlar insana çevreye ve doğaya zararsız özel solüsyonlar ile periyodik olarak yıkanıyor.
İLAÇLAMA FAALİYETLERİ SÜRÜYOR
İlçe genelinde başlatılan yoğun temizlik faaliyetlerine ek olarak, temizlik işlemleri gerçekleştirilen noktalarda, 4 araç ve 8 personelin katılımıyla ilaçlama ve sterilizasyon işlemleri yapılıyor.
“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”
Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yoğun sıcaklığa rağmen hummalı bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Belediyemizin bütün birimleri gibi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de hummalı bir şekilde çalışarak, yaz-kış, gece gündüz ayrımı yapmadan kentimizi köşe bucak temizlemek ve vatandaşlarımızı pırıl pırı bir şehirde yaşatabilmek için yoğun bir çaba gösteriyor. Yaz sezonunda şehrimizin artan nüfus yoğunluğunu da dikkate alarak takviye ettiğimiz ekiplerimiz 7/24 esaslı bir mesai ile hizmetlerimizi sürdürüyor. Özverileri ve gayretleri için Temizlik birimimizin emekçilerine, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her yönüyle yaşanabilir bir şehir için tüm birimlerimizle şehrimizin ve hemşehrilerimizin hizmetindeyiz.” dedi.