HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 13:50

ANNE - BABA - ÇOCUK KAMPI DÜZENLEDİ

                  Ordu– Ünye – Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü birlikte 29-30 Temmuz 202 tarihlerinde Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı’nda Anne - Baba - Çocuk Kampı düzenlendi.
ANNE - BABA - ÇOCUK KAMPI DÜZENLEDİ

 

                Ordu– Ünye – Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü birlikte 29-30 Temmuz 202 tarihlerinde Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı’nda Anne - Baba - Çocuk Kampı düzenlendi.

Ünye Çınar Suyu Tabiat parkında yapılan kampa Ordu Rotary Kulübü, Ünye Rotary Kulübü, Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü,  Amasya Yeşilırmak Rotary Kulübü, Samsun İlkadım Rotary Kulübü ve Samsun Canik Rotary kulüplerinden gelen katılımcılarla toplam 62 katılımcı katıldı.

Kampımıza UR 2430 Bölge 2023-24 Dönemi Kırsal Kalkınma Ana Komite Başkanı Rtn. Suat Güvenç değerli Eşi Mine ve sevgili kızları inci ve 2023-24 Dönemi Anne Baba ve Çocuk Kampı Ana Komite Başkanı Hasan Karamustafaoğlu ve değerli eşi Nalan’a katılıdırlar.

Kampta  Doğa ve Survivor etkinlikleri, Kukla gösterisi, Fotoğraf etkinliği, yaratıcı drama aktivitesi, canlı müzik dinletisi, orman yürüyüşü ve yoga etkinlikleri de kamp programı içerisinde yer aldı.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz, Ünye kulübü başkanı Rtn. Cansu Güngör Öztürk ve Trabzon Ortahisar Kulübü dönem Başkanı Elif Şahin düzenlenen Anne - Baba - Çocuk Kampının her yıl değişik illerde yapıldığını, bu dönem ortak olarak Ünye’de yaptıklarını, bunun aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olduğunun ve desteklenmesinin önemine dikkat çekti. Bu tür etkinlikler ile kulüp üyeleri ve aileleri arasında birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştıklarını söyleyen başkanlar,  Anne - Baba - Çocuk kampının geleneksel hale gelmesi için çaba sarf edeceklerini belirterek ve Kampa destek olan bütün dostlarımıza teşekkür ettiler.

Kampa katılan katılımcılar güzel bir ortamda güzel bir hafta sonunu çocuklarla birlikte geçirdiklerini belirterek bu kampı düzenleyen kulüp başkanlarına ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

 

Anahtar Kelimeler : ANNE, -, BABA, ÇOCUK, KAMPI, DÜZENLEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız