HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 15:04

GÜLYALI’DA NEŞTER VURULUYOR

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Vatandaşlarımız benzer mağduriyetleri bir daha yaşamasınlar diye sorumluluk sahası gözetmeksizin her soruna birer birer neşter vuruyoruz” dedi.  Geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketinin
GÜLYALI’DA NEŞTER VURULUYOR

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Vatandaşlarımız benzer mağduriyetleri bir daha yaşamasınlar diye sorumluluk sahası gözetmeksizin her soruna birer birer neşter vuruyoruz” dedi.

 Geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketinin ardından sorun yaşanan her noktaya müdahale eden Başkan Tepe, bu kez de Turnasuyu mahallesinde bulunan yağmur suyu hatlarını yeniledi.

Vatandaşların her sorununa gidermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Tepe, “Hendek olarak nitelendirdiğimiz küçücük doğal yağmur suyu hatları dahi aşır yağışlarda dere hacmine ulaşıyor. Özellikle yol geçişlerinde tahliye kapasitesi düşük eski hatlar aşırı yağışın taşıdığı suyu kaldıramadığı için tıkanmalara ve taşkınlara sebep oluyor.

Görev sahamızda olmamasına rağmen Turnasuyu mahallemizdeki benzer sorunu tamamen kendi imkânlarımızla çözümü kavuşturduk. Saraycık yolu üzerinde sürekli tıkanan eski 400'lük hattın yerine yeni 1000'lik bir hat oluşturup geçiş güzergâhını rehabilite ettik. Bu güzergâh boyunca sorun yaşanan her noktada benzer uygulamaları hayata geçirerek vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : GÜLYALI’DA, NEŞTER, VURULUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız