HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 12:38

“TÜM VATANDAŞLARIMIZA KAPIMIZ AÇIK”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu’da göreve başladığı günden bugüne her hafta Çarşamba günleri düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
“TÜM VATANDAŞLARIMIZA KAPIMIZ AÇIK”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu’da göreve başladığı günden bugüne her hafta Çarşamba günleri düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.


Eski Valilik binasında düzenlenen “Halk Günü” toplantısında, yöre insanımızla bir araya gelen Vali Sonel, sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen 537 vatandaşımızı dinleyerek, talepleri yerine getirme gayretinde oldu.

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya, karşılaştıkları sorun ve sıkıntıların giderilmesine, ihtiyaçlarının karşılanmasına özen gösteren Vali Sonel, düzenlediği “Halk Günü” toplantısında da deprem bölgesinden gelen, yetim, öksüz, engeli olan, yaşlı, çocuklu aileler ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini dinledi. Çocuklara da çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

Vali Sonel, doğuştan işitme kaybı yaşayan 6 aylık Eren bebek ile eğitim, sağlık, sosyal yardım talepleri başta olmak üzere her konuda sıkıntılarını anlatan vatandaşların sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasını sağladı.

Vali Sonel, ”Tüm vatandaşlarımıza kapımız açık. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermeye, taleplerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. 3 yılı aşkın süredir yapmakta olduğumuz halk günü toplantılarımızı devam ettiriyoruz. Devletimiz ve hayırsever dostlarımızın katkılarıyla eğitim, sağlık yardımı, tedavi masrafları, gıda paketleri, alışveriş kartlarını yöre insanımıza  takdim ediyoruz” dedi.

Vali Sonel, vatandaşlarımız tarafından kendisine iletilen bazı taleplerin yerine getirilmesi ve sorunların çözümü için de toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine talimat verdi.

“Halk günlerinde bizlere söz vererek talep ve sıkıntılarımızı dinleyen Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e çok teşekkür ediyoruz” diyen vatandaşlar, ”Allah razı olsun Sayın Valimizden. Kendisine her zaman rahatlıkla ulaşabiliyor,  sorunlarımızı iletebiliyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin” şeklinde konuştular ve duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

Anahtar Kelimeler : “TÜM, VATANDAŞLARIMIZA, KAPIMIZ, AÇIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız