HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ağustos 2023 Cuma Saat: 14:39

KUMRU YATIRIMDA ÖNEMLİ YOL KAT ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesinde 4 yılda alt ve üst yapı, yol, kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz yatırımlarında önemli mesafeler aldı. DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR Özellikle ilçenin doğalgaza kavuşturulmas
KUMRU YATIRIMDA ÖNEMLİ YOL KAT ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesinde 4 yılda alt ve üst yapı, yol, kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz yatırımlarında önemli mesafeler aldı.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Özellikle ilçenin doğalgaza kavuşturulması yönünde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde ağırlığını ve etkisini ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı çalışma sürüyor. Kumru imcesinde doğalgaz şebeke çalışmaları her geçen gün ilerliyor.

İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATLARI YENİLENDİ

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 4 yıllık süreçte Kumru’da içme suyu ve kanalizasyon hatlarında önemli çalışmalar yapıldı. Özellikle içme suyu ve kanalizasyon hattı noktasında çalışmaları zirveye çıkartan Ordu Büyükşehir Belediyesi aradan geçen süre içerisinde ilçeye, 44 bin metre içme suyu hattı, 9 bin 100 metre kanalizasyon hattı, 1 su alma yapısı ve 1 sondaj çalışmasını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

KUMRU’NUN YOLU AÇIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra çalışmalarına hız veren ekipler Kumru ilçesinde önemli yol yatırımlarına imza attı. İlçede yapılan ulaşım yatırımları sonrası, birçok mahalle ve grup yolu asfalt ve betonla buluştu. İlçede, 58 km yol asfalt, 37 km beton yol, 6,75 km yeni yol açma, 479 km stabilize, 836 km reglaj, 712 km hendek temizliği, 8 bin 857 ton asfalt yama, 5 bin 635 metre yağmur suyu, 24 metre menfez, 1816 m3 taş duvar çalışmasına imza atıldı.

Anahtar Kelimeler : KUMRU, YATIRIMDA, ÖNEMLİ, YOL, KAT, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız