HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ağustos 2023 Cumartesi Saat: 13:42

YEŞİLALAN, İYİ PARTİ İLE YOLLARI AYIRDI

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan, görevinden ve partisinden istifa etti.
YEŞİLALAN, İYİ PARTİ İLE YOLLARI AYIRDI

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan, görevinden ve partisinden istifa etti. Yeşilalan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İlçe Başkanlığının yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ettiğini duyurdu.

Yeşilalan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2018 yılı Mart ayında Üyesi olduğum İYİ partide yine aynı yıl Ekim ayından itibaren Zamanın İl Başkanı Çiğdem Karakaya’nın teklifi İyi Parti teşkilat Başkanı Koray Aydının uygun görüşü ve Genel Başkan Meral Akşener’in onayı ile 1 yılı atama kalan 3.5 yılı 2 ayrı delege seçimli kurultaylar neticesinde kazandığım ve 5 yıla yakın bir süre İyi parti Altınordu İlçe başkanlığı görevinde bulundum.

Genel seçimle ilgili  teşkilatımla yaptığım değerlendirmede Milletvekilliği sonuçlarının bizi mutlu ve umutlu kılmadığı İlçe teşkilatlarının Kendini temsil edecek milletvekillerini tespit etmede ve seçmede dikkate alınır değer ve kıymette   görülmediği nedeniyle çoğunluk kararıyla birlikte ayrılma ve yeni bir yapılanmanın yolunu açma adına bir irade ortaya konulmuştur.

Başkanlığım sürecinde Başta İl Başkanı Çiğdem Karakaya’ya, İl Başkanı Ekrem Şentürk’e şimdiki Bşk. Melik Şah Murat Genç’e, Kurucu İl Bşk. Tevfik Karabuluta ve Partimiz GİG. Üyesi 23.cü dönem milletvekilimiz Rıdvan Yalçın’a destek ve yardımları için şükranlarımı sunuyorum.

Bu zamana kadar birlikte görev yaptığım ilçe sekreterime ve tüm divan ve yönetim kurulu üyelerime partimizi bir adım ileri taşımak için gece ve gündüz mesaisini veren yol arkadaşlarıma, Mevkidaşım 18 ilçe başkanlarıma ve partili gönül dostlarıma sonsuz sevgi ve selamlarımı sunuyor şimdilik hoşça kalın diyorum.”

Anahtar Kelimeler : YEŞİLALAN, İYİ, PARTİ, İLE, YOLLARI, AYIRDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız