HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ağustos 2023 Pazar Saat: 13:59

SARELLE’DEN YENİ ÖZEL LEZZET

  Yoğun fındık ve kakaodan oluşan Sarelle Bitter Vegan Fındık Ezmesi, yoğun kıvamı ve lezzetinin yanı sıra hayvansal gıda içermeyen formülü ile kahvaltılarda ve günün her anında damaklara bitter lezzeti yaşatıyor. Yenilenen ambalaj
SARELLE’DEN YENİ ÖZEL LEZZET

 

Yoğun fındık ve kakaodan oluşan Sarelle Bitter Vegan Fındık Ezmesi, yoğun kıvamı ve lezzetinin yanı sıra hayvansal gıda içermeyen formülü ile kahvaltılarda ve günün her anında damaklara bitter lezzeti yaşatıyor.

Yenilenen ambalaj tasarımı ve kırmızı kapağıyla raflarda yerini alan Türkiye’nin en köklü markalarından Sarelle, ürün yelpazesine Bitter Vegan Fındık Ezmesi’ni de ekledi. Vegan üretime uygun özel bir hatta üretilen Sarelle Bitter Vegan Fındık Ezmesi, haziran ayından itibaren 350 gramlık özel cam kavanozlarda tüketiciye sunuluyor.

Özenle seçilen Sagra fındıklarından gelen lezzeti, yoğun kakaosu ve kıvamı ile damaklarda yoğun bitter tadı bırakan Sarelle Bitter Vegan Fındık Ezmesi, vegan beslenenlerin yanı sıra Sarelle severlere diledikleri zaman ve yerde bitter çikolata keyfi yaşatıyor.

Sarelle’nin Bitter Vegan Fındık Ezmesi’nin yanı sıra, Kakaolu Fındık Ezmesi, Duo, Fındık Ezmesi ve Şeker İlavesiz Kakaolu Fındık Ezmesi çeşitleri de bulunuyor.

 

 

Anahtar Kelimeler : SARELLE’DEN, YENİ, ÖZEL, LEZZET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız