Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:01 TÜRK FINDIĞININ YENİ DURAĞI PAKİSTAN OLDU
- 14:54 “BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”
- 14:18 “SU, GELECEĞİN VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURU”
- 13:52 ULAŞIMDA KALİTE ARTIYOR
- 13:49 “İŞÇİ-İŞVEREN BULUŞMALARI” ORDU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12:52 TOKİ, ÖCELİ VE KARACAAÖMER DEDİ
- 12:46 ORDU’DA SİBER SUÇ OPERASYONU
- 12:47 MARKA TEMSİLCİLERİ ORDU’DA BULUŞUYOR
- 12:29 GÜLYALI’DA ÜCRETSİZ BERBER HİZMETİ BAŞLADI
- 12:29 MERVE VE ARİF ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİLER
- 12:28 FEROMON TUZAKLAR KURULMAYA BAŞLANDI
- 12:08 ORDU'YA 7 YENİ OKUL VE 2 YENİ PANSİYON
- 12:02 TSS’DEN AİLE HEKİMLİĞİ YENİ YÖNETMELİĞİNE İTİRAZ!
- 11:54 KRUVAZİYER TURİZMİ MİLLİ BİR MESELEDİR!
- 11:33 ORDU 67 ERÇEVİK’LE YENİDEN
OYUN ALANI YENİLENDİ

Vatandaşların hoşça vakit geçirdiği Karadeniz bölgesinin cazibe merkezlerinden biri olan Fatsa Belediyesi Sosyal tesislerinde bulunan çocuk oyun alanı yapılan çalışma ile yenilendi.
Ebeveynler restoran bölümünde yemeklerini yerken, çocukların eğlenceli zaman geçirdiği oyun alanında önceki oyun gruplarına ek olarak zipline, top havuzu ve dönence oyun grupları ilave edildi.
“ÇOCUK OYUN ALANIMIZA İLAVELER YAPTIK”
Şehrin en güzel mekânını daha da cazibeli hale getirmek için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Belediyemizin sosyal tesisleri hizmete girdiği günden beri aileler restoran bölümünde yemeklerini yiyip sohbet ederken çocuklarımızın eğlenerek hoşça vakit geçirebileceği, çocuk oyun alanımıza yeni ilaveler yaptık. Restorandı, kafeteryası, spor salonu, havuzu ve Türk hamamı ile modern bir yer olan tesisimizi daha da güzelleştirip cazibeli hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.