HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Ağustos 2023 Pazartesi Saat: 13:56

ÇOCUKLARIN YÜZLERİNDE TEBESSÜM OLDULAR

 Altınordu Belediyesi, kardeş şehri Adıyaman Gölbaşını ve kardeşlerini yalnız bırakmıyor. Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile Gölbaşına giden Altınordu Arama kurtarma Ekibi (ARK) hem vatandaşların hem de çocukların bir kez da
ÇOCUKLARIN YÜZLERİNDE TEBESSÜM OLDULAR

 Altınordu Belediyesi, kardeş şehri Adıyaman Gölbaşını ve kardeşlerini yalnız bırakmıyor. Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile Gölbaşı'na giden Altınordu Arama kurtarma Ekibi (ARK) hem vatandaşların hem de çocukların bir kez daha gönüllerine dokundu.

Etkisi 11 ile yayılan, binlerce binanın yıkıldığı, 50 binin üzerinde insanımızın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden 6 ay geçti.

 Depremin hemen ardından Adıyaman Gölbaşı'na görevli giden ve ekipleriyle birlikte aylarca insanüstü bir gayret gösteren Başkan Aşkın Tören, büyük acının 6. Ayında da depremzedeleri yalnız bırakmadı. Altınordu Arama Kurtarma Ekibi depremlerin 6. Ayını doldurduğu 6 Ağustos’ta Gölbaşındaydı.

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra, çadır kurulumları, insani yardımların ulaştırılması ve hayatın normalleşmesi için her alanda büyük takdir toplayan çalışmalara imza atan ARK ekibi, Gölbaşında depremin izlerini yüreklerinde ve hafızalarında taşıyan çocukların yüzlerini çeşitli hediyelerle bir kez daha güldürdü. Ekipler tarafından bölgeye götürülen Hasta bezi başta olmak üzere medikal ve hijyen malzemeleri de yetkililere teslim edildi.

 HEM YARALARI SARDI HEM GÖNÜLLER YAPTI

 Başkan Aşkın Tören, oluşturduğu görev gücünde yer alan ekipler ile Adıyaman ve Gölbaşı ilçesinde arama kurtarma çalışmalarından enkaz kaldırmaya, sıcak yemek dağıtımından insani yardımların ulaştırılmasına, temiz içme suyu temininden kent temizliğine, Mobil Sağlık Hizmetlerinden hasar gören alt yapıların onarılmasına ve konteyner kentlerin kurulumuna kadar her alanda deprem yaralarının sarılması için aylarca var gücüyle çalıştı.  Başkan Aşkın Tören’in eşi Ayfer Tören de sürecin en başından itibaren aktif bir şekilde yer aldı. Başkan Aşkın Tören eşi Ayfer Tören ile birlikte tüm bu çalışmalarının yanı sıra kurduğu gönül köprüleri ile de bölgede silinmez izler bıraktı. Altınordu Belediyesinin deprem bölgesindeki çalışmaları devam ediyor. 

Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLARIN, YÜZLERİNDE, TEBESSÜM, OLDULAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız