HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ağustos 2023 Salı Saat: 14:39

SOKAKLAR SİL BAŞTAN YENİLENDİ

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in şehrin çehresini değiştiren altyapı ve üstyapı yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Altınordu Belediyesi, Bucak mahallesinin toplu sitelerden oluşan üç sokağını daha sıcak asfalt k
SOKAKLAR SİL BAŞTAN YENİLENDİ

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in şehrin çehresini değiştiren altyapı ve üstyapı yatırımları tüm hızıyla devam ediyor.

Altınordu Belediyesi, Bucak mahallesinin toplu sitelerden oluşan üç sokağını daha sıcak asfalt konforu ile buluşturdu. Kent merkezinde altyapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi Fen işleri ekipleri Bucak mahallesinin 454 No'lu sokağını öncelikle sağlıklı altyapıya kavuşturdu. Tamamlanan altyapının ardından başlayan sıcak asfalt çalışmalarıyla 400, 449 ve 454 No'lu sokaklar sil baştan yenilenerek hizmete sunuldu.

 BUCAK MAHALLESİNİN 29 SOKAĞI BAŞTAN BAŞA YENİLENDİ

 Başkan Aşkın Tören’in hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım yatırımlarıyla şehirde yaşanan modern değişim ve dönüşüm hamlesiyle Bucak mahallesinin toplam 29 sokağı altyapısı ve üstyapısıyla baştan başa yenilendi.

Yapılan çalışmalardan ve hizmetlerden memnun olduklarını belirten vatandaşlar “Tozdan topraktan kurtulduk Allaha şükür. O da Aşkın Tören başkanımızın sayesinde oldu. Başkanımızdan Allah razı olsun” sözleriyle başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 BAŞKAN TÖREN “HER SOKAĞA HER KÖŞEYE HER HANEYE DOKUNABİLMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 Yaşanabilir bir kent anlayışıyla gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Tören, “Bu şehrin insanı her biri bizim için aziz ve değerli. Bu şehir bizim şehrimiz, hepimizin şehri.  Altınordu’muzu her caddesiyle her sokağıyla güzelleştirmek, geliştirmek ve standardını yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bütün şehir eşit hizmet anlayışıyla şehrimizin her sokağına her caddesine, her mahallesine ve her köşesine dokunmaya, eksikleri tamamlamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, gönüllerini ve rızalarını kazanacak çalışmalarımız kesintisiz bir şekilde sürecek.

Bilgimizi birikimimizi, enerjimizi gönlümüzü ümitlerimizi heyecanlarımızı bu şehre yaymaya ve hemşehrilerimize hizmete dönüştürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler : SOKAKLAR, SİL, BAŞTAN, YENİLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız