HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 11:53

YILDA 4 MİLYON TASARRUF!

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp suyu, yağmur, darbe ve korozyona bağlı olarak kullanım ömrünü tamamlayan çöp konteynerlerini hurdaya ayırmak yerine kaynak atölyesinde bakım ve onarımını yaparak sıfırdan farksız h
YILDA 4 MİLYON TASARRUF!

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp suyu, yağmur, darbe ve korozyona bağlı olarak kullanım ömrünü tamamlayan  çöp konteynerlerini hurdaya ayırmak yerine kaynak atölyesinde bakım ve onarımını yaparak sıfırdan farksız hale getiriyor.

 Temizlik İşleri Müdürlüğü bütçesinden yılda 1000 adet konteyner tamiri yapılıyor ve 3 milyon 475 bin TL tasarruf sağlanıyor.

         Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva 1 adet sıfır konteyner ücretinin 6 bin 475 TL olduğunu belirterek, “1 adet konteyner tamir maliyetimiz ise 3 bin TL. Bu demek oluyor ki 1 adet konteynerden 3 bin 475 TL, bin adet konteynerden ise 3 milyon 475 bin Türk Lirası kâr elde ediyoruz.” dedi.

“KENDİ PERSONELİMİZLE ONARIM YAPARAK YÜZDE YÜZ KAZANÇ SAĞLIYORUZ”

Fatsa’nın 89 mahallesi bulunduğunu ve nüfus yoğunluğu itibariyle özellikle yaz sezonunda çöp konteynerlerinin çöp suyu, yağmur, darbe ve korozyona bağlı olarak kullanım aşırı hasar gördüğünden ekonomik ömrünü tamamladığını ifade eden Yuva, “Kentimizin her bir noktasında bulunan metal çöp konteynerlerinin bakım-onarım, boyama ve yenileme çalışmalarını Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Kaynak Atölyesinde kendi personellerimizle gerçekleştiriyoruz. Kentin temizliği için gece gündüz çalışan ekiplerimiz, hasar görmüş çöp konteynerlerini, yenisini almak yerine kendi onarım yaparak yüzde 100 oranında kâr sağlıyoruz. Tasarruf tedbirlerinin ön planda tutulduğu günümüzde kendi öz kaynaklarımızla geri kazanımı önemsiyoruz.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : YILDA, 4, MİLYON, TASARRUF!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız