HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 12:45

ALTINORDU ÇALIŞIYOR

Altınordu Belediyesi, kent merkezinde 7/24 esaslı bir mesai ile devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra vatandaşların rahat bir fındık hasat sezonu geçirebilmeleri için kırsal yol ağında da hummalı bir çalışma yür
ALTINORDU ÇALIŞIYOR

Altınordu Belediyesi, kent merkezinde 7/24 esaslı bir mesai ile devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra vatandaşların rahat bir fındık hasat sezonu geçirebilmeleri için kırsal yol ağında da hummalı bir çalışma yürütüyor.

Başkan Aşkın Tören’in kırsal yol ağını nitelikli, güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşturmak amacıyla beton yol ağı ile ördüğü 70 mahallede fındık hasat sezonu öncesinde alınan ek önlemler vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

 KIRSALDA FINDIK HASAT SEZONU İÇİN YOĞUN MESAİ DEVAM EDİYOR

         Altınordu ekipleri bir taraftan sel afetinin hasarlarını onarıyor bir taraftan da fındık hasat sezonunda yoğun şekilde kullanılan kırsal yol ağında çok yönlü çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri reglaj, malzemeli yol bakım onarım, heyelan temizleme, yağmur suyu giderleri için boru atma yol genişletme gibi ile iyileştirme çalışmalarıyla vatandaşların rahat bir fındık sezonu geçirmelerini sağlıyor.

Öte yandan 8 Temmuz’da başlayıp aralıklarla üç gün boyunca Altınordu’yu etkisi altına alan afet niteliğindeki aşırı yağışların kırsalda meydana getirdiği yüzlerce büyük ve küçük çaptaki heyelanlara ekipler tarafından yüzde 98 oranında müdahale edildi.

 BAŞKAN TÖREN, “TÜM EKİPLERİMİZ İLE SAHADAYIZ”

         Altınordu’nun dört bir köşesinde çalışmaların kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Tören, “Fındık hasat mevsimi dolayısıyla özellikle kırsal yol ağıyla ilgili eğimli arazileri yoğun bölgelere ağırlık vererek vatandaşlarımızın rahat bir şekilde bu hasat sezonunu geçirebilmeleri adına yol bakım onarım ve reglaj çalışmalarına ağırlık verdik.

Yine son yaşanan sel afetinin kırsal altyapı ve ulaşım ağında meydana getirdiği olumsuzluklara yüzde 98 oranında müdahale ettik. Vatandaşlarımızın ürünlerini kolaylıkla hasat edebilmeleri için bahçe yollarında da büyük oranda iyileştirme yaptık. Tüm gücümüzle ve tüm ekiplerimizle sahada vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bu vesile ile tüm Hemşehrilerimize, üreticilerimize bereketli bir fındık hasat sezonu diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, ÇALIŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız