HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ağustos 2023 Cuma Saat: 13:19

KAHRAMAN SAĞRA GÖZ KAMAŞTIRACAK

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in “marka şehir” vizyonu doğrultusunda Altınordu’nun sokaklarını yeni bir çehreye kavuşturan çalışmalarda değişim ve dönüşüm sırası Yeni Mahalle’ye geldi.
KAHRAMAN SAĞRA GÖZ KAMAŞTIRACAK

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in “marka şehir” vizyonu doğrultusunda Altınordu’nun sokaklarını yeni bir çehreye kavuşturan çalışmalarda değişim ve dönüşüm sırası Yeni Mahalle’ye geldi.

Şehrin en eski mahallelerinden Yeni Mahalleyi okullar caddesiyle köprübaşı arasını kapsayan geniş bir alanda hayata geçirdiği dev altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla sokak sokak, cadde cadde adı gibi yenileyen Altınordu Belediyesinden Kahraman Sağra’ya altın dokunuş.

 Yeni Mahalle Kahraman Sağra Caddesi ve civarı altyapısı ve üstyapısı ile yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Kahraman Sağra Caddesini çevreleyen 308, Alparslan Türkeş Caddesinin bir kısmı, 320 ve 321 No'lu sokaklar bütüncül bir çalışma ile yenileniyor.

Kent merkezinden Süleyman Felek caddesi ve Köprübaşı meydanına toplu taşıma güzergâhı da olan Kahraman Sağra caddesinde yol sıcak asfalt, kaldırımlar ise mineral yüzeyli doğal begonit taş uygulaması ile nakış nakış işlenecek. Modern aydınlatma elemanlarıyla ışıklandırılacak cadde kent merkezinde tarihi sokaklarda yapılan sokak yenileme çalışmalarının bir benzeri ile estetik ve görsel bir güzelliğe kavuşturulacak.

 BAŞKAN TÖREN “YENİ MAHALLEMİZE DE BİR İLKİ KAZANDIRIYORUZ”

 Yeni Mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tören, “Bundan önce hayata geçirdiğimiz altyapı ve üstyapı yatırımlarımız ile Yeni Mahallemizi neredeyse tamamen yeniledik. Her yağışta esnaflarımızı ve mahalle sakinlerimizi tedirgin eden su baskınları sorununa son verdik. Şimdi de bu yatırımlarımızı taçlandıracak yeni bir çalışmaya daha imza atıyoruz.

Altyapısı ve üstyapısıyla adeta yeniden inşa ettiğimiz mahallemizde Kahraman Sağra caddesini estetik görselliği ile öne çıkan mineral yüzeyli begonit taşlı kaldırımlarıyla, modern aydınlatmasıyla yepyeni bir çehreye kavuşturuyoruz. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp şehrimizin ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Her şeyin en iyisini hak eden Altınordu ilçemizin sakinlerine her alanda değer katan, hayatlarına dokunan çalışmalarımız aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : KAHRAMAN, SAĞRA, GÖZ, KAMAŞTIRACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız