HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ağustos 2023 Cumartesi Saat: 15:41

ALTINORDU’NUN DESTEK PAKETLERİ CAN SUYU OLDU

Altınordu Belediyesi Başkanı Aşkın Tören’in toplumdan büyük takdir toplayan tamamlayıcı sosyal destek paketleri tüm sosyal kesimler için can suyu olmaya devam ediyor. Altınordu Belediyesinin etap etap sürdürdüğü Tamamlayıcı Sosyal D
ALTINORDU’NUN DESTEK PAKETLERİ CAN SUYU OLDU

Altınordu Belediyesi Başkanı Aşkın Tören’in toplumdan büyük takdir toplayan tamamlayıcı sosyal destek paketleri tüm sosyal kesimler için can suyu olmaya devam ediyor.

Altınordu Belediyesinin etap etap sürdürdüğü Tamamlayıcı Sosyal Destek Paketi kapsamında 278 kahvehane ve çay ocağına çay, şeker desteği verildi.

278 KAHVEHANE VE ÇAY OCAĞINA 2 TON 780 KİLO ÇAY 1 TON 390 KİLO ŞEKER DESTEĞİ

Küçük esnaflar için ikinci etabı devreye alınan sosyal destek paketi Ordu Kahveciler ve Otelciler Esnaf Odasına kayıtlı belediyeden ruhsatlı 202 kahvehane ve 76 Çay ocağını kapsıyor.

Kırsal mahallelerde bulunan işletmelerin de dahil olduğu paket kapsamında 34 mahallede 202 kahvehane ve 76 Çay ocağı sahibi küçük esnafın her birine 10’ar kilo çay 5’er kilo şeker desteği sağlanıyor. Destekler Altınordu Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ekiplerince tek tek ulaştırılmaya devam ediliyor. Kahvehane ve çay ocağı sahibi küçük esnafa toplamda 2 Ton 780 kilo ÇAY 1 Ton 390 kilo da şeker desteği veriliyor.

DESTEK PAKETLERİ TÜM SOSYAL KESİMLERE CAN SUYU OLDU

Öte yandan Tüm dünyayı sosyal ve ekonomik olarak etkisi altına alan pandemi döneminde başlatılan tamamlayıcı sosyal destek paketleri toplumun geniş kitlelerine ulaştırıldı.

Başkan Aşkın Tören’in etaplar halinde devreye aldığı 55 Milyon TL tutarlı tamamlayıcı sosyal destek paketleriyle kahvehaneler, çay ocakları, Lokantalar, restoranlar, kafeler, kafeteryalar, okul kantinleri, internet salonları, oyun salonları, halı sahalar, spor salonları, düğün salonları, hamamlar, saunalar gibi pandemide işyerleri kapalı kalan tüm küçük esnaflara destek verildi.

Yine geleneksel Köylü Pazarında kayıtlı kadın üreticilerin ürünlerinin satın alınarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılması, öğrencilere tablet desteği, Okul servisleri, şehir ve köy minibüsleri, küçük balıkçı esnafı, arıcılar ve bal üreticileri, Amatör spor kulüpleri ve sporcular başta olmak üzere verilen destekler toplumun tüm kesimleri için can suyu oldu.

Ayrıca Altınordu’da son yaşanan sel afetinde işyerleri ve evleri zarar gören vatandaşlar ve esnaflar için de 2,5 Milyon TL’lik bir destek paketi açıklandı.

Başkan Aşkın Tören, geçtiğimiz günlerde kendi dönemine ait yaklaşık 130 Milyon TL halk arasında asfalt parası olarak bilinen ve vatandaşlardan tahsil edilecek hizmetlere katılım bedelini almama kararı ile de kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “HER ŞEY ALTINORDU İÇİN VARLIĞIMIZ ALTINORDU İNSANINA FEDA OLSUN”

Başkan Aşkın Tören “Altınordu Belediyesi olarak; şehirde birlikte yaşama iradesini güçlendirmek ve ortak değerlere ve ortak kadere sahip çıkarak, iyi günde de kötü günde de bir ve beraber olarak büyük bir aile anlayışıyla dayanışma içerisinde olmayı kendimize şiar edindik. Her koşulda hemşehrilerimizin yanında yer alabilmek ve onları yalnız bırakmamak adına gayretlerimiz artarak devam ediyor.

Mevcut koşullardan olumsuz etkilenen tüm kesimlere ulaşmak ve bütün bunlarla beraber, vefayı yaygınlaştırmak, dayanışma ruhunu ayakta tutmak için seferberlik bilinciyle hareket ediyoruz.

“Varlığımız Altınordu insanına feda olsun” diyerek, Altınordu Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla her koşulda hemşehrilerimizin yanında yer almanın gayretinde olduk. Öteden beri olduğu gibi tüm imkanlarımızı hemşehrilerimizle dayanışma adına seferber etmeye devam ediyoruz” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’NUN, DESTEK, PAKETLERİ, CAN, SUYU, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız