HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ağustos 2023 Pazar Saat: 15:39

FATSA’DA YAZ DOLU DOLU GEÇTİ

Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen yaz etkinlikleri dolu dolu geçti. Sportif etkinliklerin sona ermesinden sonra Sahil 4 Nolu Eyvanda canlı müzik etkinlikleri devam ediyor.  Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğ
FATSA’DA YAZ DOLU DOLU GEÇTİ

Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen yaz etkinlikleri dolu dolu geçti. Sportif etkinliklerin sona ermesinden sonra Sahil 4 Nolu Eyvanda canlı müzik etkinlikleri devam ediyor.

 Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü yaz ayı süresince Uzunkum Plajı, Atatürk parkı Amfitiyatro, eyvan 4 ve Taşlıca Mesire alanında haftanın belirli günlerinde tiyatro etkinlikleri, çeşitli yarışmalar, animasyon gösterileri, ateşbaz gösterisi, interaktif tiyatro, canlı müzik ve konser gibi etkinlikler düzenledi.

GÜNDÜZ ÇOCUKLAR AKŞAM YETİŞKİNLER EĞLENDİ

Etkinlikler; gündüz ve akşam çocuk ve yetişkinlere yönelik düzenlendi.  Gündüz plajda animasyon gösterileri, yarışmalar,  akşam ise Eyvan 4 önünde, Uzunkum plajında, Atatürk Parkı Amfitiyatro’da çocuk ve yetişkinlere yönelik interaktif tiyatro gösterileri, parodiler, yarışmalar ve çocuk etkinlikleri ilgiyle izlendi. 

“ÇOK GÜZEL ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİK”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Yaz ayı boyunca bir taftan belediyenin asli işlerini canla başla sürdürürken bir taraftan da sosyal etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ülkemizde Şubat ayında 11 ilimizde yaşanan deprem felaketinde 50 binden fazla insanımızı kaybetmiştik. Bu nedenle Çınar Festivalimizi iptal etmek zorunda kaldık. Vatandaşlarımızdan gelen istek üzerine sadece Fatsalı Türk Pop Müziği sanatçımız Soner Arıca kardeşimizi getirdik. Yine de çok güzel yaz etkinlikleri düzenledik. Haziran, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca çocuk eğlencelerimiz, canlı müzik etkinliğimiz ve yaz sineması etkinlerimizle dolu dolu programlar yaşadık.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, YAZ, DOLU, GEÇTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız