HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ağustos 2023 Pazartesi Saat: 12:22

ORDU’DA YARI FİNAL HEYECANI

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final heyecanı  Orduda start alacak. Ordu’da Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol yarı finalleri Altınordu Atatürk Spor Salonu ve Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda düzenlenecek. Gençlik ve Spor Bak
ORDU’DA YARI FİNAL HEYECANI

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final heyecanı  Ordu'da start alacak.

Ordu’da Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol yarı finalleri Altınordu Atatürk Spor Salonu ve Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türk sporunun altyapısı için yıllardır uyguladığı proje olan Anadolu Yıldızlar Liginde, Basketbol Yarı Final Maçları 15-17 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Kız ve Erkek olmak üzere 24 takım ve 300 sporcu parkeye çıkacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türk sporunun altyapısı için yıllardır uyguladığı proje olan Anadolu Yıldızlar Ligi, Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda 10 yıldır uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesi tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu Yıldızlar Ligi kısa adıyla ANALİG’te Türk Sporunun geleceği olacak yıldızlar keşfediliyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

” Ordu İlimizde spor organizasyonları yaz aylarında da devam ediyor. Anadolu Yıldızlar Ligi bay ve bayan basketbol Türkiye Yarı Finalleri 24 takımdan 300 e yakın sporcunun katılımı ile Altınordu İlçemizde yapılacak.

Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecek olan basketbol şölenine tüm sporseverleri davet ediyoruz. Bizler de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Sayın Valimizin himayelerinde tüm Ordu ailesi olarak gelen takımlarımızı en güzel şekilde ağırlayıp, şampiyonanın en güzel şekilde tamamlanması için gayret göstereceğiz. Destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Büyükşehir Belediyemize, İlçe belediyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yarışmalara tüm Orduluları bekliyoruz.”

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, YARI, FİNAL, HEYECANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız