HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ağustos 2023 Pazartesi Saat: 12:23

”HER GÜN DAHA İYİYE GİDİYORUZ”

2023-2024 sezonun da TFF 3.Lig 3.grup da mücadele edecek Fatsa Belediyespor’un teknik  patronu Murat Parlak, takımın yoğun bir tempoda çalıştığını ve takım olma yolunda büyük mesafe kat ettiklerini vurguladı. Afyon Kampı ile ilgili de
”HER GÜN DAHA İYİYE GİDİYORUZ”

2023-2024 sezonun da TFF 3.Lig 3.grup da mücadele edecek Fatsa Belediyespor’un teknik  patronu Murat Parlak, takımın yoğun bir tempoda çalıştığını ve takım olma yolunda büyük mesafe kat ettiklerini vurguladı.

Afyon Kampı ile ilgili değerlendirmeler yapan Fatsa Belediyespor'un Teknik Direktörü Murat Parlak, takımın yoğun bir tempoda çalıştığını ve takım olma yolunda büyük mesafe kat ettiklerini ifade etti. Parlak; oyuncuların birbirini tanıma sürecinde kısa bir zamanda olumlu gelişmeler yaşandığını, oyuncularına oyun felsefesini anlatmanın başlangıcında olduklarını ve dik oyun anlayışının önemine vurgu yaptığını söyledi.

Her gün daha iyiye gittiklerinin altını çizen  teknik adam Parlak konuya yönelik yaptığı açıklamada da şunları kaydetti:

“Oyuncu grubunun genç, dinamik ve tecrübeli oyunculardan oluştuğunu dile getirerek, Avrupa Kupası deneyimi yaşamış oyuncuların da takıma katkı sağladığını, bu sezon baskın bir oyun tarzıyla sahada görülecekler.”

Öte yandan Fatsa Belediyespor’da kampın ilk etabının Afyon'da 15 Ağustos'ta sona erecek. İkinci etap kamp  ise 19 Ağustos'ta yine Afyon’da start alacak. Eylül ayının başında da  Fatsa'ya dönecek.

Bilindiği gibi TFF 3.Lig’de 2023-2024 sezonu 9 Eylül 2023 Cumartesi günü başlayacak.

 

Anahtar Kelimeler : ”HER, GÜN, DAHA, İYİYE, GİDİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız