HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 13:22

SPOR VE ETKİNLİK DOLU FESTİVAL SONA ERDİ

Ordu Gençlik Spor ve Kültür Festivali, 20 günlük heyecanın ardından sona erdi. Sporcuların dostça yarıştığı festivalde dereceye girenlere toplam değeri 352 bin TL’yi bulan ödüller ise Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi G
SPOR VE ETKİNLİK DOLU FESTİVAL SONA ERDİ

Ordu Gençlik Spor ve Kültür Festivali, 20 günlük heyecanın ardından sona erdi. Sporcuların dostça yarıştığı festivalde dereceye girenlere toplam değeri 352 bin TL’yi bulan ödüller ise Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından takdim edildi.

20 gün süren festivalde plaj futbolu, plaj hentbolu, plaj voleybolu, 3x3 sokak basketbolu, plaj güreşi, deniz kanosu, açık deniz yüzme yarışları, ragbi müsabakaları, tenis ve satranç turnuvalarının yanı sıra tiyatro gösterileri, konserler, çocuk oyunları ve çeşitli kültür etkinlikleri yapıldı.

İLKLERDE GERÇEKLEŞTİ

Festival kapsamında ilklerde yaşandı. Ordu’da ilk defa plaj güreşi ve Ragbi müsabakası gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ilki düzenlenen Plaj Ragbi Turnuvası ile plaj güreşleri ilgi ile izlendi.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

25 Temmuz’da başlayan ve 9 branşta 7’den 70’e herkesin katılımıyla yarışların gerçekleştiği festivalde dereceye girenlerin ödüllendirilmesi için bir tören düzenlendi. Tayfun Gürsoy Parkı’nda düzenlenen törene Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri ile çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı.

BAŞKAN GÜLER: “SPORA VE SPORCUYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Ödül töreninde söz olan Ordu Büyükşehri Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’nun dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi olduğunu söyledi.

Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Güler, “Dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesinde yaşıyoruz. Bizlerde spora ve sanata büyük önem veren kocaman bir aileyiz. Spor dolu bu festivalde geleceğin sporcularına da ev sahipliği yapıyoruz. Burada hem spor yapıyoruz hem de eğleniyoruz. Çok güzel bir alanda bu faaliyetleri yürütüyoruz.

Ordu’muz çok güzel bir kent ve bu kentte birçok spor faaliyetlerinde kullanılacak ürünler tekne, yelken ve kanoları kendimiz üretiyoruz. Bu bakımdan da Ordu’muz kendi kendine yeten bir kent. Yeşil ekonomisi, fındığı, tarımı ve turizmi ile bir bütün. Böyle bir ortamda bu festival ile hem eğlendik hem spor yaptık. Dereceye giren ve katılım gösteren tüm sporcularımızı kutluyoruz” dedi.

352 BİN TL’LİK ÖDÜL VERİLDİ

Konuşmaların ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve protokol üyeleri tarafından dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen turnuvalarda dereceye giren sporculara toplam değeri 352 bin TL’lik hediye çeki verildi.

Anahtar Kelimeler : SPOR, VE, ETKİNLİK, DOLU, FESTİVAL, SONA, ERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız