HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 13:43

“FATSA’DAN YENİ METE GAZOZ’LAR ÇIKACAK”

  Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret etti.    Federasyon Başkanı Topaloğlu Fatsa’ya spor yatırımları kapsamında yapılan Okçuluk Kampı sayesinde yeni Mete G
“FATSA’DAN YENİ METE GAZOZ’LAR ÇIKACAK”

 

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret etti. 

  Federasyon Başkanı Topaloğlu Fatsa’ya spor yatırımları kapsamında yapılan Okçuluk Kampı sayesinde yeni Mete Gazozların çıkacağını söyledi. 

  Kendi memleketi Fatsa’ya gelen Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu beraberinde Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Okçuluk Ordu İl Temsilcisi Halil Bekyürek, iş insanı Süha Topaloğlu ve Türkiye Okçuluk Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Kesen ile önce Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı makamında ziyaret etti ardından ise Fatsa Belediyesi’nin spor yatırımları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Evkaf mahallesine yaptırdığı Okçuluk Kampı inşaatında incelemelerde bulundu. 

“OKÇULUK KAMPININ TAMAMLANMASIYLA SPORCU SAYISINDA ÖNEMLİ DERECEDE ARTIŞ OLACAK”

 

 Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “İlçemizde 200’ün üzerinde Okçuluk yapan sporcu bulunuyor. Gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri için Okçuluk Kampını yapıyoruz. Bu kamp sayesinde sporcularımız hem açık alan hem de kapalı alan Okçuluk sporunu bir arada yapabilecekler. Türkiye'de hem açık alan hem de kapalı alan Okçuluk sahasının olduğu bu şekilde bir tesis yok diyebiliriz.  Okçuluk kampının tamamlanmasıyla sporcu sayısında önemli derecede artış olacağına inanıyoruz.” dedi. 

 

 

 Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ise yaptığı açıklamada, “Fatsalı gençlerimiz çok şanslı. Sporu destekleyen ve sporculara sahip çıkan genç bir belediye başkanı var. Fatsa’da çoğu illerde bile olmayan çok güzel bir okçuluk kampı yapılıyor. Ben inanıyorum ki Fatsa’dan da yeni Mete Gazoz’lar çıkacak. Fatsa’da açık alan Okçuluk tesisimiz vardı.Kapalı alan okçuluk tesisinin bitmesi ile Okçulalarımız yaz ve kış aylarında hiç ara vermeden  nezih ortamlarda sporlarını yapabilecekler. Belediye Başkanımıza bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “FATSA’DAN, YENİ, METE, GAZOZ’LAR, ÇIKACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız