HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 14:09

KOÇ: TİYATRONUN FİNAL SAHNESİ BELLİDİR

TEÇ-SEN Ordu Şubesi Başkanı Nihat Koç, toplu sözleşmeden çıkan zam oranlarına tepki geldi. Koç, yaptığı açıklamada; “15 Yıldır oynanan Tiyatronun final sahnesi bellidir. Memur ve Emekliye sıfır zam vermek için bu kadar rol kesmeye v
KOÇ: TİYATRONUN FİNAL SAHNESİ BELLİDİR

TEÇ-SEN Ordu Şubesi Başkanı Nihat Koç, toplu sözleşmeden çıkan zam oranlarına tepki geldi.

Koç, yaptığı açıklamada; “15 Yıldır oynanan Tiyatronun final sahnesi bellidir. Memur ve Emekliye sıfır zam vermek için bu kadar rol kesmeye ve tantanaya gerek yoktur" dedi.

Koç, açıklamasının devamında; “15 yıldır yetkili olan sendika ve konfederasyonun toplu sözleşme masasında sıfır zam dışında başarısı yoktur. Sıfır zamma imza atıp alkış manyağı olanların, "Bütçeden hakkımızı, refahtan payımızı aldık!" naraları atanların, memur ve emeklisini açlığa mahkum edenlerin 2024 ve 2025 yılları için alacağı zam oranı yine sıfırdır. Aksi mümkün değildir.

Her toplu sözleşme döneminde izlediğimiz tiyatronun aynısını yine izliyoruz. Eylem Yok! Mücadele Yok! Grev Yok! Sendika özüne uygun hiçbir emare yok! Ortada Sendika YOK!” diye konuştu.

Hükümet yanlısı sendikaları da eleştiren Koç; “Tek Renkli İşveren Sendikası; 2024 ve 2025 Yılları İçin %110 Zam İstemiş! ALAMAZ! Memurlara 7.650 Lira kira yardımı istemiş! ALAMAZ! Memurlara Bayram İkramiyesi 4.850 Lira İstemiş! ALAMAZ!

Niye mi? Ayinesi İştir Kişisinin Lafa Bakılmaz! Hükümet ne verirse onu başarı gibi sunmaktan başka repliği yok! Eylem yapamaz! Söylem, proje geliştiremez! Alanlara inemez! Grevler yapamaz. Tiyatro senaryosunda yazılı olmayan replik dışına çıkamaz. Doğaçlama-Tuluat yapamaz.

15 Yıldır Oynanan Tiyatronun Final Sahnesi Bellidir. Memur ve Emekliye SIFIR ZAM vermek için bu kadar rol kesmeye ve tantanaya gerek yoktur. Tiyatro Başlamıştır. İyi Seyirler” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : KOÇ:, TİYATRONUN, FİNAL, SAHNESİ, BELLİDİR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız