HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 11:20

DEMİŞ İŞTE!

“Geçen yıl şanssız bir sezon geçirdik. Umulmadık haftalarda umulmadık puan kayıpları sonrasında şampiyon olamadık. Play- Off finalinde de futbol şansı yanımızda olmadığı için ikinci ligin kapısından döndük. Bu sezon işi sıkı t
DEMİŞ İŞTE!

“Geçen yıl şanssız bir sezon geçirdik. Umulmadık haftalarda umulmadık puan kayıpları sonrasında şampiyon olamadık. Play- Off finalinde de futbol şansı yanımızda olmadığı için ikinci ligin kapısından döndük. Bu sezon işi sıkı tutuyoruz. Hocamızın görüşleri doğrultusunda transferler yaptık. İlk etap Ordu kampının ardından takım Bolu- Abant kampında çalışıyor. Fırsat buldukça kampa gidip çalışmaları yerinde izliyorum. Burada güçlü takımlarla hazırlık maçları oynuyoruz.

Hangi lig olursa olsun takımlar ilk 5-6 hafta içerisinde değişkenlik gösterebiliyorlar. Bizim bunu fırsata çevirmemiz lazım. İlk 5-6 haftayı az bir kayıpla geçirdiğimiz takdirde şampiyonluk yolunda rakiplerimize karşı önemli bir üstünlük kurmuş oluruz. Bunun bilinci içerisinde çalışıyoruz. Özellikle bu sezonun çok ilginç geçeceğini düşünüyorum. Umulmadık takımlar sürpriz yapabilir. Çok şey beklenen takımlar da bekleneni veremeyebilir. Bizim olduğumuz gruptaki takımların 6 tanesi bir alt ligden 3 tanesi de bir üst ligden gelen takımlar. Kimse kimseyi tanımıyor. Şehir veya ilçelerin büyük veya küçüklüğüne göre takımların isimlerini biliyoruz. Kenar yönetimleri takımları araştırmış olsalar da takımların gruplarda neler yapıp yapamayacaklarını önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde göreceğiz.” Şükrü Bodur, 52 Orduspor Kulüp Başkanı)

Anahtar Kelimeler : DEMİŞ, İŞTE!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız