Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:23 YILMAZ’DAN GAZETEMİZE VEDA ZİYARETİ
- 15:59 ORDU YEREL KALKINMANIN BAŞKENTİ OLACAK
- 15:39 “ HERKESE ÖNEMLİ SORUMLULUK DÜŞÜYOR”
- 14:34 ÜYE ÇİZELGELERİ ASKIYA ÇIKIYOR
- 13:45 YILMAZ: HAKKIMIZI SAVUNMAKTAN BİR AN GERİ DURMAYACAĞIZ!
- 13:44 ZENGİN: YARDIMCI HİZMETLER SINIFIDA MASADA OLMALI!
- 13:42 ŞEYHOĞLU: TALEPLERİMİZ ÇOK HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR!
- 13:33 ORDU’DA, TİYATRO KONUŞULDU
- 12:34 ANALİG HEYECANI BUGÜN BAŞLIYOR
- 12:34 KIRSALIN ULAŞIM KALİTESİ ARTIYOR
- 12:32 UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
- 12:31 51 SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ GERİ ALINDI
- 12:15 ILICA’YA ESTETİK DOKUNUŞ
- 11:48 TURİZM GELİRLERİ ARTTI
- 10:50 AVRUPA SPOR ŞEHRİNDE VALORANT TURNUVASI HEYECANI YAŞANDI
UEFA ERKEK FİNALİSTLERİ AÇIKLADI

UEFA tarafından 2022-2023 sezonu Yılın Erkek Futbolcusu ve Yılın Erkek Teknik Direktörü ödülleri için finalistler açıklandı.
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre geride bıraktığımız sezon Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi gruplarında mücadele eden takımları çalıştıran teknik direktörler ve farklı ülkelerden gazetecilerin yaptığı oylamanın ardından 3 kişilik aday listeleri belli oldu.
Yılın futbolcusu ödülü için Manchester City'nin Norveçli golcüsü Erling Haaland, Paris Saint-Germain'den Inter Miami'ye transfer olan Arjantinli yıldız Lionel Messi ve Manchester City'nin Belçikalı yıldızı Kevin De Bruyne yarışacak.
UEFA Yılın Erkek Teknik Direktörü ödülleri için ise Josep Guardiola (İspanya – Manchester City), Simone Inzaghi (İtalya – Inter) ve Luciano Spalletti (İtalya – Napoli) yarışacak.
Ödüllerin sahipleri, 31 Ağustos Perşembe günü Monaco'daki Grimaldi Forum'da yapılacak 2023-24 UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşaması kura töreninde açıklanacak.