HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ağustos 2023 Cuma Saat: 12:35

“YOL MEDENİYETTİR, YOL HAYATTIR”

Fatsa’yı güzelleştirecek ve geliştirecek çalışmalarını gece gündüz devam ettiren Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Kayaca Mahallesi’nde toplam 2 kilometrelik Sathi kaplama çalışmaları tamamlandı.  “Yol med
“YOL MEDENİYETTİR, YOL HAYATTIR”

Fatsa’yı güzelleştirecek ve geliştirecek çalışmalarını gece gündüz devam ettiren Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Kayaca Mahallesi’nde toplam 2 kilometrelik Sathi kaplama çalışmaları tamamlandı.

 “Yol medeniyettir, Yol hayattır” sözünü Fatsa’da yaptığı ulaşım yatırımlarıyla gerçekleştiren Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerinde asfalt sorununu çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren ve birçok noktada çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar talimatlarıyla Kayaca Mahallesi’nde toplam 2 kilometrelik Sathi kaplama çalışmaları tamamlandı. İlçe yollarında kalitenin yükselmesi amacıyla Fatsa’da yoğun bir mesai ortaya koyan ekiplerin bu hummalı çalışması, mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

İlçenin dört bir yanında ulaşım yatırımlarının aralıksız devam ettiğinin altını çizen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Millete hizmetkâr olma yolunda, gece gündüz demeden arkadaşlarımızla çalışmaları sürdüreceğiz dedik ve öylede yapıyoruz. Fatsa’mızın dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız, Belediyemizin ulaşım yatırımlarından memnuniyetlerini sürekli ifade ediyorlar. Fatsa’da her koşulda halkının hizmetinde olan bir belediye var. Hamd olsun üzerimize düşün sorumluluğu yerine getirmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “YOL, MEDENİYETTİR, YOL, HAYATTIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız