HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ağustos 2023 Cuma Saat: 15:10

BAKAN TUNÇ BÜYÜKŞEHİRDE

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya geldi. Bakan Tunç Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti. Ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya gelen Adalet Bakanı Tunç, çeşitli programların ardından Ordu Büyükş
BAKAN TUNÇ BÜYÜKŞEHİRDE

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya geldi. Bakan Tunç Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.

Ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya gelen Adalet Bakanı Tunç, çeşitli programların ardından Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile bir araya geldi. Büyükşehir ziyaretinde Bakan Tunç’a bürokratlar eşlik etti.

Belediye çalışmalarının incelenmesinin ardından makamda devam eden ziyarette Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında Bakan Tunç’a bilgilendirmelerde bulundu.

“PARTİMİZİN KURULUŞUNDAN İTİBAREN BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Ordu Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde bir açıklama yapan Başkan Güler, “Bugün çok kıymetli bakanımızı şehrimizde ağırlıyoruz. Aynı zamanda partimizin kuruluşundan itibaren birlikte olduğumuz bir devlet adamı ve çok iyi bir hukukçumuz. Bugün kendilerini ve ekibini burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Partimizin kuruluşundan itibaren hukuk sahasında çok önemli katkıları ve 22 yıldır süren hükümetimizin başarısı için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere kendilerine de teşekkür ediyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZ TÜRKİYE’DE YAPTIĞI GİBİ ORDU’YA DA BÜYÜK HİZMETLER EDİYOR”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise Başkan Güler’in bakanlığı döneminde Türkiye’de yaptığı hizmetler gibi Ordu’ya da çok büyük katkılar sağlamaya devam ettiğini söyledi.

Adalet Bakanı Tunç açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bugün Karadeniz’in incisi, fındığın dünya başkenti Ordu’muzdayız. Bugün gün boyu şehirde ziyaretler gerçekleştireceğiz. Valilik ziyaretimiz ile güne başladık. Sayın Valimiz Ordu hakkında yatırım konusunda bizlere bilgilendirmelerde bulundu. Ordu’ya çok büyük hizmetleri geçti kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde de başarılar diliyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız AK Parti’nin kurucularından. O dönemde bende kurucu ilçe başkanıydım. İlk kuruluşumuzdan bu yana beraber olduğumuz bir büyüğümüz. Sonrasında Enerji Bakanımız oldu. Sonrasında biz milletvekili olduk. Birlikte Ankara’da görevler yaptık. Ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız seçildi. Ordu’ya da Türkiye’ye yaptığı hizmetlerden gibi şehre büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.”

“BÜYÜKŞEHİR VE HÜKÜMETİMİZİN YATIRIMLARI İLE ORDU BÜYÜK MESAFE KAT ETTİ”

Ordu vilayetinin Büyükşehir Belediyesinin ve hükümetin yatırımları ile büyük mesafe kat ettiğini de sözlerine ekleyen Bakan Tunç, “Bizler buraya Adalet Bakan Yardımcılarımız ve Adalet Bakanlığımızın ilgili bürokratları ile beraber ziyarette bulunduk. Yatırımcı Genel Müdürlerimiz ile birlikte buradayız. Diğer bakanlarımızda diğer şehir buluşmaları kapsamında değişik illerde ziyaretler gerçekleştiriyorlar. Bugün şehir buluşmaları kapsamında partimizin programı çerçevesinde Ordu’da bu programı gerçekleştireceğiz hem de bakanlığımıza ilişkin yatırımları yerinde göreceğiz. Fatsa Adalet Sarayı Projemizin etüt proje ihalesini 24 Ağustos’ta gerçekleştireceğiz. Yine Ünye’de de bir Adalet Sarayı ile ilgili etüt proje çalışmamız var. Bunların yatırım programlarını teklif ettik, yapım süreçlerini takip edeceğiz. Yine Ordu merkezde Adliye Binamız yeni 2016’da yapılan bir binamız. Ek bina ihtiyacımız var. Bunla ilgili de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Genel olarak Ordu’ya baktığımız zaman kamu binaların hep yenilendiğini görüyoruz. Valilik binamız, diğer kamu binalarımız son dönemde çağdaş bir hüviyete kavuştu. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde sadece Ordu’ya da mahsus değil bütün vilayetlerimizde fiziki kalkınma anlamında kamu binaları da bunlardan nasibini aldı. Ordu vilayetimizde Büyükşehir Belediyemizin yatırımları ile gerek hükümetimizin yatırımları ile çok büyük mesafe aldı. Şehir Hastanesi tamamlanmak üzere. Ordu’muz ve bölgemiz için çok büyük bir hizmet. Karadeniz sahil yolundan tutunda diğer projelere kadar bu kalkınma hamlesi kesintisiz sürecek” şeklinde konuştu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : BAKAN, TUNÇ, BÜYÜKŞEHİRDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız