HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ağustos 2023 Cuma Saat: 15:20

BAKAN TUNÇ: HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çeşitli programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya geldi.  Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ordu programına Valilik ziyareti ile başladı
BAKAN TUNÇ: HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çeşitli programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya geldi.

 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ordu programına Valilik ziyareti ile başladı. Yeni Valilik Binası önünde Vali Tuncay Sonel, AK Parti Milletvekili Mustafa Hamarat, MHP Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, Ordu Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut Bilen, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Vali Yardımcıları Bayram Gale, Hacı Mehmet Kara, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş ve Adalet Bakanlığına bağlı kurumların yöneticileri tarafından karşılanan Bakan Tunç, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra, Valilik makamına geçti. 

 

Vali Tuncay Sonel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u Ordu ilinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle Ordu’muza hoş geldiniz. Sizleri Ordu’da görmek bizler için onur ve gurur vesilesi. Memleketimizin her köşesinde olduğu gibi, Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Ordu’muzun 19 ilçesinde, Büyükşehrimizle, milletvekillerimizle, Ordu’nun çok değerli iş insanları ve bürokratları, akademisyenleri var Ordu ailesi içerisinde. Başta eğitim olmak üzere, her türlü alanda çok ciddi işler çıktı. Burada kaldığımız süre içerisinde devletimizin şefkatini, sıcaklığını yetim öksüz evlatlarımıza, engeli olan vatandaşlarımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize her daim göstermeye gayret ettik. Biz nerede olursak olalım bu aziz millete hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Ordu’da olmaktan duyduğum memnuniyeti belirten Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Sayın Valimizi Tunceli’den bu yana tanıyorum. Çok çalışkan valimiz. Ordu’ya da güzel işleri geçti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Bugün, Adalet Bakanlığımızın Bakan Yardımcıları ve bürokratlarıyla beraber, genel müdürlerimizle birlikte adliyemizde yargı hizmetlerinin çalışmalarıyla ilgili sayın Başsavcımızla, Baromuzla ve avukatlarımızla görüşeceğiz. Esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarımızla da buluşacağız” dedi.

Ordu Valiliği ziyaretinin ardından Ordu Adliyesini ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, burada Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak’tan adli yardı faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra Ordu Barosunu ziyaret eden Bakan Tunç, Baro Başkanı Av. Sibel Torun ve avukatlarla bir araya geldi.

 

Ordu Barosu ziyaretinden sonra Ordu Büyükşehir Belediyesine geçen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Daha sonra Altınordu ilçesinde esnafları ziyaret eden Bakan Tunç, esnaflarla ve ve vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinledi. 

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ordu ili ziyaret programı kapsamında fabrika ve iş yeri ziyaretleri de gerçekleştirdi. 

 

İlk olarak Gürsoy Fındık A.Ş’yi ziyaret eden Bakan Tunç, daha sonra Şenocak Gıda ve Altaş Yağ Sanayini ziyaret ederek, fabrikalar hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Çalışanlarla da bir süre sohbet eden Bakan Tunç, programını tamamlayarak, Ordu’dan ayrıldı.

 

Anahtar Kelimeler : BAKAN, TUNÇ:, HİZMET, ETMEYE, DEVAM, EDECEĞİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız