HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ağustos 2023 Salı Saat: 10:42

VALİ EROL GÖREVİNE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Yalova Valiliği görevinden, Ordu Valiliği görevine atanan Vali Muammer Erol, Ordu Valiliği görevine başladı.
VALİ EROL GÖREVİNE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Yalova Valiliği görevinden, Ordu Valiliği görevine atanan Vali Muammer Erol, Ordu Valiliği görevine başladı.

Vali Muammer Erol’u, Valilik binası önünde Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Bayram Gale, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İlçe Kaymakamları, Valilik birim müdürleri ile Hükümet Konağı Yerleşkesindeki kurumların müdürleri karşıladı.

Karşılamanın ardından, polis merasim mangasını selamlayan Vali Muammer Erol, kendisini karşılayan mülki idare amirleri ve kurum müdürleri ile tanıştıktan sonra makamına geçti.

Valilik makamında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Muammer Erol, “Allah’a sonsuz şükürler olsun ki, 2008 yılından bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, takdirleriyle memleketimizin değişik illerinde görev yaptım. Sırasıyla Elazığ, Konya, Yalova ve dördüncü il olarak da Ordu’da Vali olarak görev yapma fırsatını bulmuş oluyoruz. Ordu’ya aranıza bugün Vali olarak geldim. Dilerim bugün Tuncay Valimizi uğurladığınız gibi beni de bir gün buradan ‘bir kardeşimizi uğurladık’ dersiniz. Buradaki görev sürem içerisinde hepinize bir kardeşlik hukuku geliştirme gayret ve çabası   içerisinde olacağım” dedi.

Basın mensuplarından bir ricada bulunan Vali Erol, ”Basın mensupları olarak, dileğim odur ki, benden  yapılabilecek,  Valinin bilmesi halinde ilgileneceği ve çözeceğini,  çözmek için de gayret etmesi gerektiğini düşündüğünüz ne varsa bizlerden esirgemeyin, ertelemeyin, olabilecek en kısa sürede bize iletin. Sizlerden talebim bu yöndedir” diye konuştu.

Karadeniz’de ilk kez görev yapacağını ifade eden Vali Muammer Erol, ”Ordu, Karadeniz’in incisi. Biz de Ordu’ya katılmaya geldik. Tayinimiz çıktığında Ordu’ya ‘celbimiz çıktı, nefer olarak gideceğiz. Ne hizmet edebilirsek, onu da kar hanemize yazacağız’ dedik.  Dilerim buradan ayrılırken bir kardeşimizi uğurladık dersiniz ve o uğurlamanın peşinden epeyce gönülden dualar ve Allah razı olsunlar olur. Görev sürem içerisinde gücüm yettiğince onu yapmaya çalışacağım. Bütün bilgim, tecrübem neyse onu Ordu’muzun her bir taşına, toprağına ve her bir kardeşimize esirgemeden son noktasına kadar gayret ve çaba içerisinde olacağız. Onun için varız” diye konuştu.

Vali Erol, ”Bize güvenip bu göreve atayanları mahcup etmeme, insanların Devletten beklentilerini  boşa çıkarmamak adına Valilik sıfat ve görevi çok ciddi sorumluluk gerektiren ve o sorumluluğun bilinciyle çalışılması gereken bir iştir. Gayretimizi esirgemek haksızlık olur” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, GÖREVİNE, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız