HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ağustos 2023 Salı Saat: 12:46

MOTOSİKLET PARKINA TAM NOT

Fatsa Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehrin çeşitli noktalarına motosiklet ve bisikletlerin park edebileceği alanlar oluşturmaya devam ediyor.
MOTOSİKLET PARKINA TAM NOT

Fatsa Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehrin çeşitli noktalarına motosiklet ve bisikletlerin park edebileceği alanlar oluşturmaya devam ediyor. 

İlçede vatandaşların en yoğun olarak kullandığı şehir merkezindeki yol kenarlarına ve kaldırımlara gelişi güzel park edilen motosiklet ve bisikletlerin oluşturduğu görüntü kirliliğine son vermek amacıyla başlatılan çalışmada ekipler tarafından belirlenen noktalara motosikletlerin park edebileceği alanlar hazırlandı. Kilitli motosiklet park alanlarının sayısının zamanla artırılması hedefleniyor.

Motosiklet sürücüleri için daha yüksek güvenliğe sahip kilitli motosiklet park alanları, Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açıldı.

İlçe genelinde ilk etapta belirlenen 3 noktada çalışmalar bir hafta gibi kısa sürede tamamlandı.

CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK

İlçe merkezinde oldukça yoğun motosiklet akışının olduğunu, trafiğe kapalı alanlarda seyreden motosikletlerin oldukça rahatsız ettiğine dikkat çeken Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İlçemizde uzun yıllar çözülemeyen park sorununa Fatsa Belediyesi olarak bu soruna önce motosikletler ile başladık. İlk olarak 3 farklı noktada 31 motosikletin park edilebileceği park alanları oluşturduk. Çünkü kontrolsüz ve tehlikeli sürüşler şehir merkezindeki trafik güvenliğini tehdit ediyor. Bunun önüne geçmek ve aynı zamanda görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak adına bu çalışmayı başlattık.” dedi.

Trafiğe kapalı olan caddelerin giriş ve çıkışlarında trafik levhalarının bulunduğunu ve yapılacak olan bu çalışmayla birlikte trafiğe kapalı olan alanlara motosikletiyle giren sürücülere 2918 sayılı karayolları trafik kanunun ilgili maddesi gereğince ve ilçe emniyet müdürlüğü tarafından cezai işlem uygulanacağını hatırlatan Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürü Gültekin Volkan, vatandaşları bu konuda daha duyarlı olmaları konusunda uyardı.

 

 

Anahtar Kelimeler : MOTOSİKLET, PARKINA, TAM, NOT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız