HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 12:33

ALTINORDU DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in kesintisiz devam eden hizmet seferberliği ile yılların akut sorunlarına bir bir neşter vuran Altınordu Belediyesi, merkezin sıfır noktasından kırsalın en yüksek zirvesine kadar uzanan hatta dö
ALTINORDU DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in kesintisiz devam eden hizmet seferberliği ile yılların akut sorunlarına bir bir neşter vuran Altınordu Belediyesi, merkezin sıfır noktasından kırsalın en yüksek zirvesine kadar uzanan hatta dört koldan altyapı, üstyapı ve yol çalışmalarını sürdürüyor.

Kent merkezinde altyapı, sokak sağlıklaştırması, parke yol, baskı beton kaldırım, asfalt, deforme olan yollarda yenileme ve yeni yol açma çalışmalarına aralıksız devam eden Altınordu ekipleri kırsal ulaşım ağında da yoğun bir mesai yürütüyor. Öte yandan birçok projesini de tamamlayan Altınordu belediyesi açılış için hazırlanıyor.

 HİZMETLERİYLE TAKDİR TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

         Altınordu Belediyesi altyapı, üstyapı ve yol çalışmalarıyla şehrin dört bir yanını şantiyeye çevirdi. Merkezde kadim mahalleleri tarihi dokuya uygun olarak yeniden ayağa kaldıran Altınordu, altyapı yetersizliği sebebiyle her yağışta yıllardır yaşanan su taşkınlarını da hayata geçirdiği yatırımlarla önemli oranda çözüme kavuşturdu. Öte yandan kırsalda yaşanan son sel afeti nedeniyle kapanan tüm hane ve bahçe yollarını ulaşıma açan Altınordu ekipleri, reglaj, yol bakım onarım çalışmalarının yanı sıra heyelanlar sonucu uçuk meydana gelen yollarda taş tahkimat ve istinat duvarı yapımlarına da devam ediyor.

 BİRÇOK PROJE AÇILIŞ İÇİN HAZIR

         Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, önümüzdeki günlerde şehre değer katacak birçok projenin de açılışına hazırlanıyor. Başkan Aşkın Tören, misafir ettiği Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçova ve Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer ile birlikte proje alanlarında incelemelerde bulundu. Açılış için son hazırlıkların yapıldığı projeler başkanlardan da tam not aldı.

Tüm hizmet birimleriyle mesai mefhumu gözetmeksizin sahada olan Altınordu Belediyesinin yoğun çalışma temposu vatandaşlardan da büyük takdir topluyor.  

 BAŞKAN AŞKIN TÖREN “BİZİM TEK GAYEMİZ HİZMET”

         Çalışmaları değerlendiren Başkan Aşkın Tören, “Hem merkezde hem kırsalda dört koldan çalışıyoruz. Kırsal ulaşım ağında önemli bir aşama kaydettik. Merkezde de altyapı üstyapı ve ulaşım alanında tarihi hizmetlere imza attık. Bu çalışmalarımızla şehrimiz hem ekonomik yönlü hem sosyal kültürel yönlü bölgesinin bir cazibe ve çekim merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Bizim tek gayemiz şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet. Bunun için de durmadan, yorulmadan, aşkla çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, DÖRT, KOLDAN, ÇALIŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız