HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 13:12

KABADÜZ’ÜN ALT VE ÜSTYAPISI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesiyle Ordu’da 4,5 yıl içerisinde yol ve su yatırımları ile evladiyelik çalışmalar hayata geçirildi.   Eşsiz doğa güzellikleri ile yüksek turizm potansiyeline
KABADÜZ’ÜN ALT VE ÜSTYAPISI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesiyle Ordu’da 4,5 yıl içerisinde yol ve su yatırımları ile evladiyelik çalışmalar hayata geçirildi.

 

Eşsiz doğa güzellikleri ile yüksek turizm potansiyeline sahip olan Kabadüz’ün yarınları garanti altına alındı. Vatandaşları modern alt ve üstyapı ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, geride kalan süre zarfı içerisinde Kabadüz’de başarılı çalışmalara imza attı.

 

TEMİZ VE SAĞLIKLI İÇME SUYUNA KAVUŞULDU

 

Zorlu arazi şartlarına rağmen 19 ilçede çalışan ekipler, Kabadüz ilçesinde yaklaşık 87 bin 716 metre uzunluğunda içme suyu hattı çalışması yaptı. Yine 4 bin 386 metre kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi.

 

Vatandaşların temiz suya ulaşımını sağlamak için çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesi 1 adet içme suyu deposu, 1 adet su alma yapısı inşa ederken 1 adet de içme suyu arıtma tesisinin yapımını tamamladı.

 

BİRÇOK MAHALLE VE GRUP YOLU ASFALT VE BETONLA BULUŞTU

 

Öte yandan dağınık yerleşimin görüldüğü Kabadüz ilçesinde önemli yol çalışmalarına da imza atıldı. İlçede yapılan ulaşım yatırımları sonrası, birçok mahalle ve grup yolu asfalt ve betonla buluştu.

Bu kapsamda Kabadüz’de 4,5 yılda 81,43 sıcak asfalt başta olmak üzere emülsiyon (sathi asfalt) kaplama ve beton yol çalışması yapılırken 23,65 kilometre uzunluğunda yeni yol açma ve yol genişletme çalışması yapılarak ulaşım sorunu büyük ölçüde rahatladı.

 

Yine bu süre içerisinde 1.716 metre yağmursuyu hattı, 41 metre menfez, 2 bin 768 metreküp taş duvar çalışmaları tamamlanarak hizmete alındı.

 

Anahtar Kelimeler : KABADÜZ’ÜN, ALT, VE, ÜSTYAPISI, YENİLENİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız