HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 16:31

Öğrenciler, Vali Erol’u Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen “AnadoluyuzBİZ Projesi” kapsamında, üniversitede okuyan ve üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerden oluşan Kilisli gençler Ordu’ya geldi. Tarihi-kültürel mirasımızı tanımaları, gönüllül
Öğrenciler, Vali Erol’u Ziyaret Etti



Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen “AnadoluyuzBİZ Projesi” kapsamında, üniversitede okuyan ve üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerden oluşan Kilisli gençler Ordu’ya geldi.

Tarihi-kültürel mirasımızı tanımaları, gönüllülük bilincini arttırıcı ve özendirici faaliyetlerde bulunmaları amacıyla "AnadoluyuzBİZ Projesi" kapsamında, 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Ordu’yu gezecek olan 45 kişilik ekip ilk olarak Ordu Valiliğini ziyaret etti.

Vali Muammer Erol, Kilis’ten gelen üniversiteli gençlerle Valilik Konferans Salonunda bir araya gelerek, bir süre sohbet etti.

"AnadoluyuzBİZ Projesi"nin bir kaynaştırma projesi olduğuna dikkat çeken Vali Erol, “Bu projeye ihtiyaç var. Ben memlekette 39 senedir hizmet ediyorum ama eğer kararname olmasaydı Ordu’yu göremeyecektim. Keşke daha önce gelip görseydik. Ordu, Karadeniz’in incisi. Memleketimizin her tarafı güzel. Her tarafında çok güzel insanlarımız var” diye konuştu.

Vali Erol konuşmasının devamında gençlerin bu ülkenin umudu olduğunun altını çizerek, bazı tavsiyelerde bulundu. “Kendinizi yenileme, niteliğinizi, donanımınızı artırma adına bir dakikanızı bile boş geçirmeyin” diyen Vali Erol, gençlerden ülke için yapmaları gereken çok şey olduğunun bilincinde olmalarını istedi.

Vali Erol sözlerini şöyle tamamladı: “Rekabet edeceğiniz, beraber iş yapacağınız, mücadele edeceğiniz insanlardan geri kalmamaya çalışın. Siz geri kaldığınızda, ülkemiz geri kaldı demektir. Yani bizim her bir yapı taşımızın, her bir hücremizin donanımı, niteliği, kalitesi ülkemizin de aynı şekilde ilerlemesi, hayat seviyesinin daha yüksek noktalara gitmesi, ekonominin daha iyi olması, birlik ve bütünlüğümüzün bundan daha güçlenerek istifade etmesi gibi sonuçları olabilir. Yani sizin hem kendi şahsınız ve geleceğiniz hem ailenizin hem ülkenin geleceği için yapacaklarınıza bizler çok ümit bağlıyoruz. Ne olur bu ümitlerimizi boşa çıkarmayın. Bu ümitlerimizin hakkını vermek adına kendinize saygı duyun, yani ülkenizi, milletinizi, çevrenizi, annenizi, babanızı severek ve saygı duyarak, sahip çıkmaya çalışarak, kalitenizi, niteliğinizi, donanımınızı artırın ve inşallah bayrak size geçtiğinde bu ülkeyi hep arzu ettiğimiz, görmek istediğimiz yerlerde temsil edin. Sizlerden beklentimiz budur.”

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise gençlerin Ordu’dan mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlayacaklarını ifade etti.

Proje Koordinatörü Sinan Karataş ise, “Sayın Valim, sizlerin desteğiyle Ordu ilimizin kültür, sanat, tarihi noktalarını ziyaret edeceğiz. Misafirperverliğiniz için de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Ordu’nun bir önceki Valisi Tuncay Sonel, Vali Muammer Erol’u telefonla arayarak, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Sonel, Kilisli öğrencilere de “Ordu’ya hoş geldiniz. Yolunuz bahtınız açık olsun” diyerek, selamlarını iletti.

 “Anadoluyuz Biz Projesi" çerçevesinde Kilis’ten gelen 40 öğrenci ve 5 kafile sorumlusu, Ordu'daki tarihi ve turistik mekânları gezme imkânı bulacaklar.

Anahtar Kelimeler : Öğrenciler, Vali, Erol’u, Ziyaret, Etti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız