HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ağustos 2023 Cuma Saat: 12:16

“HAİN EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAKLAR”

Ordu Valisi Muammer Erol’un Malazgirt Zaferi nedeni ile mesaj yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi: Malazgirt Zaferi, Türk Milleti’nin kaderini değiştiren en şanlı zaferlerimizden birisidir. 26 Ağustos 1071’de şehit olmay
“HAİN EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAKLAR”

Ordu Valisi Muammer Erol’un Malazgirt Zaferi nedeni ile mesaj yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi: Malazgirt Zaferi, Türk Milleti’nin kaderini değiştiren en şanlı zaferlerimizden birisidir. 26 Ağustos 1071’de şehit olmayı göze almış ve ant içmiş Sultan Alparslan liderliğindeki Türk ordusu, kendisinden dört kat daha kalabalık Bizans ordusunu yenerek, Türk Milleti’ne Anadolu’nun kapılarını ardına kadar açmış ve ebedi bir vatan haline getirmiştir.


Tarihimizdeki tüm büyük zaferlerde milletimizin gösterdiği azim ve kararlılık, istiklalimiz ve istikbalimiz için mücadele ederken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağımızın, bu topraklardaki kutlu yürüyüşümüzün ilelebet süreceğinin somut bir kanıtıdır.

Ülkemizi ve milletimizi her türlü saldırı ile bölmek ve parçalamak isteyen iç ve dış mihraklar, hain emellerine asla ulaşamayacaklardır.

Bugün, bu köklü medeniyetin temsilcisi olarak, Malazgirt ruhuyla tarihi sorumluluklarımıza sahip çıkmak, dört bir yanı ata yadigârıyla bezenmiş cennet vatanımızı ve şanlı bayrağımızı korumak, gelecek nesillerimize bağımsız, hür ve müreffeh yarınlar bırakmak en önemli görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu’nun kapılarını bizlere açan Merhum Sultan Alparslan’ı ve kutlu askerlerini, cennet vatanımız uğruna canını seve seve veren tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Anahtar Kelimeler : “HAİN, EMELLERİNE, ASLA, ULAŞAMAYACAKLAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız