HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ağustos 2023 Pazar Saat: 13:16

ALTINORDU MODERLEŞİYOR

Altınordu’ya değer katan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam eden Belediye Başkanı Aşkın Tören, kent merkezinde yaşam alanlarına yepyeni bir çehre kazandıran modern kentleşme örneği prestij caddelerine yenilerini eklemeyi sürdürüy
ALTINORDU MODERLEŞİYOR

Altınordu’ya değer katan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam eden Belediye Başkanı Aşkın Tören, kent merkezinde yaşam alanlarına yepyeni bir çehre kazandıran modern kentleşme örneği prestij caddelerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Altınordu Belediyesinin Yeni Mahalle Kahraman Sağra ve civarı caddelerdeki çalışmalarının birinci etabı tamamlandı. Kahraman Sağra Caddesi ve 308, 320, 321 No'lu sokaklar ile Alparslan Türkeş Caddesinin bir kısmı baştan başa yenileniyor.

 KAHRAMAN SAĞRA’DA İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR

            Altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda ara vermeden başlayan sıcak asfalt çalışmaları da gece gündüz devam eden 7/24 esaslı bir mesai ile kısa sürede bitirildi. Yeni Mahalleyi kent merkezine bağlayan toplu taşıma güzergâhı da olan Kahraman Sağra caddesinde asfalt çalışmalarının ardından kaldırımlar mineral yüzeyli doğal begonit taş uygulaması ile nakış nakış işlenecek. Dekoratif aydınlatma elemanlarıyla da ışıklandırılacak cadde estetik ve görsel güzelliği ile şehrin en eski mahallelerinden Yeni Mahallenin modern yüzü olacak.

 BAŞKAN TÖREN “HEM ŞEHRE HEM GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

            Yeni Mahallede yürütülen çalışmaları değerlendiren Başkan Tören, “diğer mahallelerimizde olduğu gibi Yeni mahallemizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan önce mahallemizi adı gibi yenilediğimiz çalışmalarımıza yeni bir boyut kazandırıyoruz. Yeni mahallenin kent merkezi ile ana bağlantı güzergahı olan Kahraman Sağra caddesini sil baştan yeniliyoruz. Birinci etap çalışmalarımızın ardından caddeyi estetik görselliği ile öne çıkan mineral yüzeyli begonit taşlı kaldırımlarıyla, modern ve dekoratif aydınlatmasıyla yepyeni bir çehreye kavuşturuyoruz. İkinci etap çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayıp şehrimizin ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Modern kentleşme örneği çalışmalarımızla şehrimize değer katmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti belirten Mahalle sakinleri ve esnaflar Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler. 

 

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, MODERLEŞİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız