HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ağustos 2023 Salı Saat: 10:37

TAEKWONDO ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSU

Taekwondo Federasyonunun  2023 yılı faaliyet programında yer alan 1. ve 2. Kademe Antrenör Uygulama Eğitimi Yetiştirme Kurslarının 23 – 28 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Kurs Başvuruları E-Devlet Spor Bilgi Sistemi
TAEKWONDO ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSU

Taekwondo Federasyonunun  2023 yılı faaliyet programında yer alan 1. ve 2. Kademe Antrenör Uygulama Eğitimi Yetiştirme Kurslarının 23 – 28 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak.

Kurs Başvuruları E-Devlet Spor Bilgi Sistemi üzerinden 05 Eylül 2023 tarihinde saat 11:00’de  açılacak olup; 15 Eylül 2023 saat 16:00’da son bulacak.

Başvuru kontenjanı 100 kişi ile sınırlı olup, sınıf kontenjanı 50 kişi olması nedeni ile başvuru yapan ilk 100 kişi içerisinden Antrenör Eğitim Talimatımızın “Uygulama Eğitimine katılacak adaylarda aranacak şartlar” başlıklı 7. Maddesinin 3. Fıkrasına göre her iki kademe için sadece aşağıdaki şartları taşıyan 50 kursiyere, başvuru önceliği ve başvuru sırasına göre referans numarası tanımlanacak.

Buna göre aşağıdaki kriterler baz alınarak 50 kişilik sınıf kontenjanları oluşturulacak

1. Kademe Antrenör Kursu;

1- Taekwondo branşında milli sporcu olan kişiler,

2- Taekwondo branşında en az üç yıl lisanslı sporcu olan kişiler,

3- Yukarıdaki ilk madde de ki kriterlere göre başvuruların 50 kişilik kontenjanı doldurmaması halinde Antrenör Eğitim Talimatımızın 7. Maddesinin 3. Fıkrasına göre sırasıyla başvuru kabul edilecek.

2.  Kademe Antrenör Kursu;

1- Üniversitelerin spor bilimleri alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullarının antrenörlük eğitimi bölümü dışında kalan bölümlerden mezun olmuş ve en az iki dönem “Taekwondo” dersi almış ve antrenör denkliği Federasyonumuz ile Spor Eğitim ve Araştırmaları Daire Başkanlığı tarafından onaylanmış olan kişiler,

2- Taekwondo branşında milli sporcu olan kişiler,

3-Taekwondo branşında en az üç yıl lisanslı sporcu olan kişiler,

4-Yukarıdaki ilk madde de ki kriterlere göre başvuruların 50 kişilik kontenjanı doldurmaması halinde Antrenör Eğitim Talimatımızın 7. Maddesinin 3. Fıkrasına göre sırasıyla başvuru kabul edilecek.

Ayrıca; daha önce kademe kurslarına katılım sağlayarak Oyun Kuralları dersinden bütünlemeye kalan kursiyerlerimiz kontenjan sınırı olmaksızın kurs ön kayıt süresi içerisinde E-devlet Spor Bilgi Sistemi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Kursiyerlerin bütünlemeye kaldıkları ders veya derslerini almadan sınavlarına katılmaları mümkün değildir.

Bütünleme Dersi Alacak Kursiyerlerin Ders Programı;

1. Kademe Taekwondo Oyun Kuralları Dersi: 27 Eylül Çarşamba 13.30-17.30

Bütünleme Dersi Alacak Kursiyerlerin Sınav Takvimi;

Oyun Kuralları Sınav: 28 Eylül Perşembe 08.30-09.30

Öte yandan Taekwondo da Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesi Dersinden bütünlemeye kalan kursiyerlerimiz değişen Taekwondo Antrenör Eğitim Talimatımız Ders Programı içerisinde ilgili ders içeriği bulunmadığı için E- devlet başvurusunda bulunmayacaktır. İlgili dersten bütünleme sınavına katılmak isteyen kursiyerlerimizin  28 Eylül 2023 saat 10.00’da sınava katılmak üzere belirtilen kurs yerinde olmaları gerekiyor.

 

Anahtar Kelimeler : TAEKWONDO, ANTRENÖR, YETİŞTİRME, KURSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız