HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ağustos 2023 Salı Saat: 12:36

“BU VATANA GÖZÜMÜZ GİBİ BAKMALIYIZ”

 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güler mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde mi
“BU VATANA GÖZÜMÜZ GİBİ BAKMALIYIZ”

 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güler mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milletçe kazanılan 30 Ağustos Zaferi ile bize emanet edilen bu vatana gözümüz gibi bakmak ve daha ileriye taşımak hepimizin en önemli sorumluluğudur” dedi.

 Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 101. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

30 Ağustos, Milletimizin hiçbir zillet ve esareti kabul etmeyeceğini; istiklal ve istikbali için tek vücut mücadele edeceğini; birlik, beraberlik içerisinde aşamayacağı engel olmadığını tüm cihana güçlü bir şekilde haykırdığı günün adıdır.

Aziz Milletimiz bu şanlı zafer ile kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milletçe kazanılan zaferlerle bize emanet edilen bu vatana gözümüz gibi bakmak ve daha ileriye taşımak hepimizin en önemli sorumluluğudur.

Büyük bir coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Gazilerimizden yaşayanlara şifalar, ebediyete intikal etmiş olanlara da Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha Ordulu hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

Anahtar Kelimeler : “BU, VATANA, GÖZÜMÜZ, GİBİ, BAKMALIYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız