HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ağustos 2023 Salı Saat: 14:29

“AYDINLIK YARINLARA HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bir mesaj yayınlayarak Altınordulu hemşerilerinin ve Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
“AYDINLIK YARINLARA HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bir mesaj yayınlayarak Altınordulu hemşerilerinin ve Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

 30 Ağustos Zaferi’nin, Anadolu'yu ezeli ve ebedi vatanımız olarak bir kez daha tescil ettiğini ifade eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 101. yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Ağustos; milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya göstererek Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun mihenk taşını ve Milli Mücadelenin dönüm noktasını oluşturmuştur.

 Her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen 1919’da yakılan istiklal meşalesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zaferle taçlanmıştır.

 30 Ağustos'ta kazanılan bu destansı zafer tarihten silinmek istenen Türk milletinin yeniden şahlanışının adıdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin de müjdecisi olan bu Zaferle Türk Milleti, Malazgirt’te bize yurt kılınan bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğu bir kez daha tescil edilmiştir.

 Zaferlerimize ilham veren ruh, inanç ve irade, 101 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimize istikamet çizmektedir. Bizim, hizmet aşkımızın temelinde de işte bu ruh vardır.

 101 yıl önce Dumlupınar’da şaha kalkan imanın rehberliğinde, her karışı şehit kanlarıyla sulanmış aziz yurdumuzun çok daha müreffeh ve güçlü olması için birlik, dirlik ve kardeşlik içinde aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz.

 Bu vesileyle başta İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız, ezanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğrunda can veren aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Çok değerli hemşehrilerimizin ve aziz Türk Milleti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız