HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 15:14

ŞANLITÜRK: ERKEN SATMAYIN, EMANETE BIRAKMAYIN!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada fındık alımlarının başlaması üzerine üreticilere seslenerek fındığı erkenden satmamaları ve emanete bırakmamaları husu
ŞANLITÜRK: ERKEN SATMAYIN, EMANETE BIRAKMAYIN!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada fındık alımlarının başlaması üzerine üreticilere seslenerek fındığı erkenden satmamaları ve emanete bırakmamaları hususunda uyarılarda bulundu.

TMO’nun fındık alım ofisinde incelemelerde bulunan Milletvekili Şanlıtürk; “Toprak mahsulleri ofisimiz 2023 sezonu fındık alımlarına başladı.

İlk etapta Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde olmak üzere üç noktada fındık alımı başlatıldı. TMO'nun fındık alma işlemlerine Sayın Valimiz Muammer Erol ve il protokolümüz ile refakatte bulunduk.

Fındık alımının her aşamasına şahitlik ettik. Numune alımından, nem ölçmeye, randımana kadar her aşama kamera kontrolünde yapılmaktadır.

Gördüğümüz; Fındık Üreticisi hemşerilerimiz Toprak Mahsulleri Ofisinin Fındık alım kriterlerine harfiyen uymakta ve iyi kurutulmuş fındıklar güzel randıman gelmektedir. Bizim şahitlik ettiğimiz fındık numuneleri 55 randıman civarında geldi. Hemşerilerimizle yapmış olduğumuz sohbette hemşerilerimiz Toprak Mahsulleri Ofisi‘nden memnuniyetlerini dile getirdiler” dedi.

Özellikle gurbetçilere seslenen Şanlıtürk; “Üretici, Ziraat Odaları, Tüccar, Sanayici, İhracatçı, TMO, kısacası Devlet ve Millet olarak hep bir taraftayız. Gurbetçilerimiz, fındıklarını erken pazara indirmesin. TMO, üreticimizin elinde ne kadar fındık varsa hepsini almaya talip.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı fiyat tavan değil, taban fiyattır. Fındığın serbest piyasada artması için, üreticimiz fındığını TMO'ya vermelidir.

Üreticilerimiz fındığını emanete bırakmasınlar, emanete verilen fındık iki ucu keskin kılıç gibi hem üreticimize hem de TMO'ya ve devletimize zarar vermektedir. Allah, hayırlı uğurlu etsin, bereketli kılsın inşallah” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, ERKEN, SATMAYIN, EMANETE, BIRAKMAYIN!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız