Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:01 TÜRK FINDIĞININ YENİ DURAĞI PAKİSTAN OLDU
- 14:54 “BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”
- 14:18 “SU, GELECEĞİN VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURU”
- 13:52 ULAŞIMDA KALİTE ARTIYOR
- 13:49 “İŞÇİ-İŞVEREN BULUŞMALARI” ORDU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12:52 TOKİ, ÖCELİ VE KARACAAÖMER DEDİ
- 12:46 ORDU’DA SİBER SUÇ OPERASYONU
- 12:47 MARKA TEMSİLCİLERİ ORDU’DA BULUŞUYOR
- 12:29 GÜLYALI’DA ÜCRETSİZ BERBER HİZMETİ BAŞLADI
- 12:29 MERVE VE ARİF ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİLER
- 12:28 FEROMON TUZAKLAR KURULMAYA BAŞLANDI
- 12:08 ORDU'YA 7 YENİ OKUL VE 2 YENİ PANSİYON
- 12:02 TSS’DEN AİLE HEKİMLİĞİ YENİ YÖNETMELİĞİNE İTİRAZ!
- 11:54 KRUVAZİYER TURİZMİ MİLLİ BİR MESELEDİR!
- 11:33 ORDU 67 ERÇEVİK’LE YENİDEN
ÜNYE’NİN İKİ MAHALLESİ ASFALTLANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin iki mahallesini birbirine bağlayan grup yolunu asfaltla buluşturmak için çalışma başlattı.
Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.
KADILAR, AĞIDERE GRUP YOLU ASFALTLA BULUŞUYOR
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ünye ilçesinde Kadılar- Ağıdere mahallerini birbirine bağlayan grup yolunda emülsiyon asfalt çalışması başlatıldı.
Toplam uzunluğu 6 kilometre olan güzergahın şu ana kadar 2 kilometrelik kısmı asfalt ile buluştu.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Ünye ilçesine yapılan yol yatırımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Asfaltla birlikte yıllardır özlemini çektiğimiz bir yatırıma kavuşacağız. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.